Alla inlägg under februari 2020

Av Fester Bestertester - 9 februari 2020 02:43

När jag var hos speceristen fick jag en idé. Jag hade tänkt köpa en burk fiskbullar till frugan, men det är rätt dyrt. Istället greppade jag en burk Whiskas, jag tänkte att den är billig och bra, den testar jag på lilla frun.


Jag har läst innehållsförteckningen och det verkar vara prima gods. Stora, härliga köttbitar i god och krämig sås. Tänk vad lilla Phain ska bli glad, tänk vad hon ska stoppa i sig.


Jag funderar nu på om jag kan dryga ut hennes kost med torrfoder, det är också rätt billigt. Det kan hon ha att knapra på hela dagarna. Duger det åt raskatter duger det åt mitt lilla stycke.


Jag skriver ned  på papper hur mycket frugan kostar mig och det är stora summor. Jag ger henne kattmat i en månad, sedan summerar jag kostnaden åter. Jag tror bestämt att matkontot kommer att minska.


Hon lär inte hamna undernärd på sjukhus igen, jag har lärt mig en läxa. Jag tar god hand om min stolliga lilla fru. Mat nästan varje dag, tänk vad de kostar, de där thailändskorna. Men nu kostar hon mig lite mindre.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 8 februari 2020 22:29

Nu är Ville och Valle på mig igen. De hotar mig och försöker tvinga mig att göra vissa saker. Dessutom hånar de mig och jag får inte tyst på dem. Jag skulle kunna testa med min antipsykotiska medicin, men den funkar inte så bra på röster. Jag får hålla mig till cigarettrökning och vankande i lägenheten. Hur gör du för att minska på dina röster?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 februari 2020 21:52

Jag kom inte ur sängen förrän efter åtta på kvällen. Det blev över tolv timmars sömn och jag önskar jag kunde säga att jag är utvilad, men det är jag inte. Det måste vara medicinerna som gör att jag sover så mycket. Jag hade ett ärende åt mina föräldrar, men som tur var fixade syrran det, så jag kunde ligga kvar på sängen. Nu ska jag sitta uppe hela natten, det ser jag inte fram emot, men vad ska jag göra? Jag kan inte sova igen, jag får ta en sittning vid datorn. Clozapine + Nozinan är grejer, det tar jag inatt när jag blir uttråkad.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 februari 2020 01:34

Idag har jag inte varit berusad eller ens smakat starkvaror på två år och en månad. Oj, vad tiden går. Jag parerar ölsuget med läsk och folköl och det fungerar faktiskt. Någon gång ibland tänker jag på hur det skulle vara med en fylla igen, men det stannar vid en tanke. Jag öppnar mig en kall foliks och säger grattis, grattis, till mig.

Av Fester Bestertester - 7 februari 2020 22:34

Jag har fått kontakt med en ängel som säger sig heta Florian och vara god vän med Gud. Han har berättat om Guds rike och hur storslaget det är. Om jag bara kämpar på och fortsätter slåss för det goda kommer jag att få ta del av riket, jag kommer att komma till Himlen.


Florian säger att jag inte får ta några mediciner och jag lyder utan att tveka. Jag måste vara rapp i tanken och det är jag inte på psykmedicin. Jag har ett uppdrag att utföra inatt, sedan kommer Florian att varsamt guida mig i denna satansvärld och jag kommer att "komma ut på andra sidan" full av kraft och tillförsikt.


Gud är stor. Gud är störst!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 februari 2020 22:02

Jag är i stort behov av pengar och tänkte höra med er om ni kan hjälpa mig. Jag har så dåligt med stålar att jag inte ens kan gå på puben. Men om ni PM:ar med löfte om en donation kan jag dricka på krita och betala på måndag. Ni vill väl inte att jag ska plågas? En femhundring är allt jag begär.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 7 februari 2020 00:49

Jag är i en tillfällig svacka. Jag har nyligen tagit Oxascand, Theralen, Clozapine och Lergigan, men det hielper ej. Har vidare känningar i bröstet och jag är så rädd. Jag vill be den som svarar på Akutenheten om en ynka dos Stesolid eller Xanor, ska det vara så förbaskat svårt att ge mig lite extra benso?


Idag är det årsdagen av mitt ena syskons död, så jag är extra mottaglig för röster och tecken. Jag värdesätter att syskonet kommer till mig, men i och med att mitt sinne är vidöppet slinker det även in osaliga andar och rent av demoner.


Jag tror jag ringer jag kan bara få ett nej. Fast det är inte riktigt sant; AE kan be mig komma dit och så får de utvärdera om jag ska få slutenvård eller ej. Men inläggning kommer inte på fråga, jag blev för fasen utskriven veckan innan julafton.


Det fanns en tid innan min fördömda schizofreni och jag drömmer mig tillbaka ibland. Mitt liv idag är ett enda stort kaos, kaos, kaos! Tänk att jag varit precis som vem som helst. Men det var för länge sen, så länge sen...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 februari 2020 22:57

Nu ere illa, jag får inte vara ifred ens en minut. Ville, Valle och en hel räcka andra är på mig. Jag tror det är för att jag "pratade bredvid mun" på mottagningen. Jag sa till sjuksköterskan att jag ibland inte får hämta medicin där och hon undrade vem som sa det. Det gör rösterna jag har i huvudet, svarade jag på ett ungefär.


Fasen, jag vänjer mig aldrig vid röster. När de kommer hugger det till i magen, sen blir det jobbigt för att de är så frekventa och högljudda. Jag får svårt att koncentrera mig på vad det nu kan vara, det blir att jag lyssnar på dem och när de är tysta tänker jag att snart drar det igång igen.


Jag får lägga mig på sängen och försöka sova bort eländet. Fast om jag vaknar inatt med röster vete tusan om jag inte ringer akutenheten och beklagar mig. Jag vill dela bördan med någon och bli tröstad. Inte riktigt vad akutenheten är till för, men vad ska jag göra?


Skatta er lyckliga, ni som inte har röstproblematik. Jag har haft det i kanske femton år och det är lika illa nu som första gången. Hjääälp!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards