Alla inlägg under februari 2020

Av Fester Bestertester - 6 februari 2020 03:48

Hej på er, era gynnare. Idag tog jag sovmorgon, men nu är jag igång efter att ha ätit frukost och hällt upp dagens första punsch. Jag känner för att spela negerjazz, så favoriten Glenn Miller får stå tillbaka för lite vildare toner. Jag kan spela hur högt jag vill, då jag bor i eget hus. Om frugan vaknar av musiken kan hon ta sig en svängom där nere i källaren. Gratis motion för den latmasken.


Om nån timma eller så hade jag tänkt att lufta lilla frugan, ta ut henne i trädgården. Helst vill jag ha henne naken dygnet runt, men eftersom hon kommer från ett skitland med ökenklimat året runt tål hon inte kyla så bra. Hon får ha på sig trosa, BH och mina tofflor i storlek 44. Att frysa en smula är bra för blodcirkulationen och god blodcirkulation är bra mot de eländiga celluliter hon har.


Till lunch kommer frugan att få steka blodpudding, det är billig och näringsrik mat. Och vet ni vad? Hon ska få smaka, då jag ger henne en varierad och god kost. Hennes välbefinnande är viktigt. Dock blir hon utan mat imorgon, jag kan inte ösa mat och andra lyxartiklar över henne, jag är ju fattigpensionär.


Nu lockar punschen och 78:varvaren, således har jag inte tid med att sitta och slöa vid det här Internet. Jag önskar dig en god dag, det ska jag ha.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 6 februari 2020 01:59

Om cirka nio timmar ska jag bli sprutad i stjärten med djävulspreparatet Zypadhera. Vården vet så väl att den enda antipsykotiska medicin som biter på mig är Clozapine, men lik förbaskat tvingar de i mig annat jox.


Det är för att de ska få se mig och kolla om jag är prepsykotisk jag måste till mottagningen varje vecka. De litar inte på mig för fem öre. Men jag hade kunnat vara tyst om mitt medicinslarv, men jag sa som det var att jag hoppar över medicinen ibland. Jag struntar i vad de tycker, tänker och tror.


De tror att jag lever i en fantasivärld, men organisationen "I" är högst verklig, vilket Ville och Valle också är, de två pajsarna som brukar tala till och om mig.


Fasen, att bli kvarhållen på mottagningen i tre timmar efter sprutan är så drygt. Som tur är får jag kaffe o macka, alltid något. Jag har inget gemensamt med övriga patienter (eller vad man ska kalla dem) i Zypadhera-gruppen,  de är såskoppar hela bunten och jag är en upplyst övermänniska.


Jag funderar på att helt sonika sluta komma för min spruta. Jag har haft den sedan i september, så jag har gett den mer än en chans. Vården kan väl inte låta polisen hämta mig och ta mig till mottagningen. Eller?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 februari 2020 00:08

Jag har idag haft minimalt med symptom, både psykiskt och fysiskt. Kan det ha att göra med att jag medicinerat som jag ska? Jag känner mig pigg och alert och har inga röster i huvudet. Jag tror mig ha märkt att antipsykotisk medicin hjälper rätt bra mot så kallade positiva symptom  såsom paranoia och annat jobbigt. Dock biter den inte på rösterna, men dem har jag inte konstant, så visst kan jag leva med dem.


Tyvärr kan jag inte ta vare sig Clozapine eller Nozinan inatt, då jag måste upp för spruta imorgon. Men en natt med väsen i huvudet kan jag ta och även andra symptom på sjukdomen. Jag ska börja sköta min medicinering, joxet hjälper ju.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 5 februari 2020 02:47

Jag var på apoteket och hämtade min Apodos, påsar med medicin, vilka räcker i två veckor. Hämtade även ut min Zypadhera, spruta och ampull, vilken ska injiceras i min stjärt på torsdag. Den går på flera tusen, så det är tur att jag har högkostnadsskydd så att jag i dagsläget inget betalar för mina mediciner.


Sedan blev det att gå till Spiranmottagningen för en handfull Stesolid, min riktiga må-bra-medicin. Attans att jag inte får ha förpackningen hemma. Jag har aldrig missbrukat den, men regler är regler, jag vet.


Jag skötte mig mycket bra på Spiran. Jag berättade att jag haft intensiv kontakt med Gud de senaste dagarna och sjuksköterskan verkade intresserad och ställde lite frågor. Gudstro kan man inte bli tvångsvårdad för att man har, så vitt jag vet, så det hade jag inga problem med.


Jag har precis kastat i mig lite mediciner och jag ger dem en timma, sedan hoppas jag att tröttheten kommer. Jag är less på att vara vaken om nätterna, jag vill sova som alla andra.


Starka mediciner och 1,5 liter Coca-Cola i magen, det är en bra avslutning på dagen. Dagen som i och för sig tog slut för flera timmar sedan. Snart sova?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 5 februari 2020 00:06

Vi minns Johannes Blaskowitz, mördad av jänkarna för 72 år sedan. General i armén och bärare av Riddarkorset. En riktig soldat som levde för striden. Vilken skillnad på denne krigare och valfri general i Sveriges fjolliga försvarsmakt. Hatten av och ett stort hep, hep till dig.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 4 februari 2020 22:37

Jag fick idag en skiva med punkbandet Argy Bargy, gruppen som tog sitt namn efter en Cock Sparrer-låt. Rivig och fartfylld musik. Släppt av skivbolaget Captain Oi, de har en hel radda med intressanta band. Jag beställde från en känd svensk nätbutik och fick vänta några veckor på skivan, men nu är den äntligen min. Oi, oi, havin a laugh!

Av Fester Bestertester - 4 februari 2020 04:40

Jag ska köpa mig en påse öl och gå till Stortorget, ett centralt beläget torg i staden. Tyvärr har bänkarna på favoritstället tagits bort och kommer inte åter föränn i vår, men mindre bänkar finns på andra sidan buskarna. Där ska jag träffa glada gänget och jag hoppas att sittplatserna räcker åt oss alla.


Jag går på a-kassa så jag köper sex av de billigaste ölen. Men kanske nån i sällskapet har med sig starksprit, kanske whisky. Då hoppas jag att jag blir bjuden på en slurk. Jag fick förra veckan 800 spänn i böter efter att ha pinkat offentligt, så jag måste hålla i plånboken.


Jag skäms inte att kalla mig själv a-lagare, jag tycker vi är ett sammansvetsat gäng. Vissa av oss är hemlösa, men så långt har det inte gått för mig. Inte än i alla fall. Men grabbarna och de fåtal damer som finns är sköna typer och jag trivs i deras sällskap.


Om fem timmar är det dags att gå till Systembolaget och som jag ser fram emot det. Botten upp!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 4 februari 2020 02:29

Jag sov under dagen, så nu är jag uppe, pigg och alert. Jag har under dagen, i sovande och halsovande tillstånd, haft kontakt med Gud och änglar i Hans närhet. De kom till mig i form av röster och det var raka rör: jag måste fortsätta ta kampen varje dag och göra mitt bästa för organisationen "I" jag är medlem i.


Följer jag Guds vilja är jag garanterad en plats i Himlen och jag gör så gott jag kan. Jag går dit rösterna säger att jag ska gå, jag utför handlingar åt dem och jag berättar för folk i min omgivning om "I" och att de liksom jag ska ta värvning i deras organisation.


Om sju timmar ska jag till mottagningen för att hämta Stesolid och jag ska tala mig varm för organisationen jag tillhör när jag träffar sköterskan. Hon är en hygglig och rekordelig kvinna, jag vill rädda hennes själ.


Nu sitter jag vid min dator redo att följa "I:s" minsta vink. Jag dricker läsk och röker, men jag är beredd att lämna lägenheten på stört om kampen kräver det. Jag är i tjänst 24 timmar om dygnet.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards