Alla inlägg under mars 2020

Av Fester Bestertester - 23 mars 2020 16:44

Jag var på mottagningen för en veckodos benso och tog samtidigt min tillfälliga Olanzapin. Jag måste ta den så att vårdpersonalen ser att jag tar den, annars väntar inlåsning på psyket. Resten av veckan kommer en person ned på gatan och jag får stå utomhus och medicinera. De vill inte ha in folk i lokalerna så här i virustider. Jag som har annat för mig måste till mottagningen varje dag. Varje dag! De där jäklarna, det är bara för att jag berättat att jag slarvar med medicinen som de vet om det. Jag har trovärdighet noll och är ökänd efter mina vistelser med tvångsvård på psyket. Mottagningen fem dar i veckan. Nä, vet du vad?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 mars 2020 23:13

Sitt inte hemma och knapra tabletter, sätt dig på cykeln och trampa hem till mig. Du kan vara lugn, jag ska inte brottas med dig, om du inte vill förstås. Du har så fina vader, lår och skinkor, det vet du att jag tycker, så en brottningsmatch vill jag gå, men du bestämmer.


Jag slötittar på en killfilm och tar på mig själv, men det kan jag lägga åt sidan. Trava inte upp till akutpsyk, kom hem till mig på en kopp kaffe. Jag kan ge dig en broderlig kram och jag kan ge dig en lysten sådan om du vill.


När två killar träffas kan vad som helst hända... Jag hoppas vi ses snart, X.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 22 mars 2020 23:02

Jösses, jag måste medicinera och hoppas det dämpar mina symptom. Rastlöshet, röster i huvudet och en känsla av att vara övervakad. Att känna mig övervakad medför stort obehag, det är inte bara det att jag tror CIA är inne på min dator eller filmar mig genom fönstret.


Jag har tagit 20 milligram Olanzapin och ska snart ta 200 milligram Clozapine och lite Nozinan. Jag behöver proppa i mig starka doningar. Det kan nog slinka ned lite Oxascand och Lergigan också.


Jag bor i ett hus med falska grannar, de är inga människor, de är vad man på engelska kallar "shape shifters". Och jag är en bricka i ett kosmiskt jox där krig är ett normaltillstånd. "Upp med hakan och ned med huvudet" säger rösterna till mig nu.


Jag kanske skulle ringa akutenheten för att få prata ut. Fast de är inte jourhavande medmänniska, dem ska man kontakta om man tror sig behöva inläggning. Men min kontaktperson sa faktiskt att jag kunde ringa dem (AE) och bara prata, jag behöver inte komma till sjukhuset.


Det är lugnt och fint ute, men i mitt huvud stormar det. Förr fanns det avdelningar på varje psykiatrisk klinik/mentalsjukhus som kallades just stormen. Där hade jag platsat.


Jag rusar efter mina medicinrullar så snart jag lagt upp denna text. Lindring på kemisk väg är vad jag hoppas på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 mars 2020 21:26

Tjena mors! Jag har kommit över en hela vodka och den ska jag dela med min kompis Jukka. Han har rätt nyligen fått eget boende, så vi slipper sitta ute och frysa. Vi a-lagare har sällan dryck eller ens pengar, men när vi har det delar vi broderligt. Jag skulle kunna dra i mig hela flaskan, men jag dricker hellre hälften samtidigt som jag får umgås med en polare. Sitta på parkbänk kan jag göra resten av veckan, ikväll väljer jag stugvärmen. Jukka, jag kommer med flaskan i högsta hugg.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 22 mars 2020 19:34

Jag ska på restaurang med två så kallade metal heads, långhåriga hårdrockare som oftast klär sig i svart från topp till tå. Vi har pratat lite löst om att välta gravstenar och kanske bränna ned nån kyrka, men vi valde till slut att gå och äta.


Det är buffé där kocken steker kött på beställning. Jag antar att de andra två väljer lättstekt eller helt sonika slafsar i sig köttet rått. Sådana är de, di där hårdrockarna.


Keep on rocking, mina vänner, så ses vi på lördag. Hail Satan!

Av Fester Bestertester - 22 mars 2020 17:30

Här sitter jag inte helt utan pengar, men nästan. Jag tog mig råd att köpa ett sexpack 3,5:or, det är allt jag har för att liva upp stämningen. Köpte billigaste joxet affären hade.


Tänk om man hade haft råd att gå på puben. Druckit öl som om det inte fanns någon morgondag och bjudit heta brudar på cider och drinkar. Jag brukar gå till ett asbra ställe som heter God vän och jag vet att mina kompisar sitter där och har det roligt. Själv sitter jag hemma och har det tråkigt och något rus blir det inte.


Känner ni för det får ni gärna swisha en slant, då kan jag ha råd med en eller kanske flera öl på puben. Jag vill ju umgås under lättsamma former, inte sitta hemma och glo på TV. Om jag gnetar hela veckan kanske jag har råd att gå till puben nästa helg. Hoppas på det.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 22 mars 2020 13:21

Idag har jag varit hos handlar'n och fyllt på mitt skafferi. Det blev bland annat två paket Ballerinakex, två paket punschrullar och ett paket biskvier. Frugan fick lite gott hon också, nämligen en burk Whiskas med smak av fisk.


Nu har jag godsaker så jag klarar mig i flera dar. Det blir till högtidsstunder när jag sitter i fåtöljen och lyssnar på Glenn Miller och annan negerjazz och samtidigt tar mig ett kex.


Det enda som saknas är Viagra så att jag kan dra nytta av vad frugan har att erbjuda; Bröst och kön. Kanske får punschen mig på rätt humör, ett amoröst humör. En fru ska inte tvingas stå vid spisen hela dagarna, hon har en kropp man ska utnyttja minst en gång i veckan.


Nu tar jag mig en kaka och säger hej då till er. Hej då.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 21 mars 2020 19:05

Jag var hemma hos herr Hörsel på eftermiddagen. Han är mannen som ständigt sitter vid TV:n, det är allt han gör. Förutom att stå på balkongen och röka. Han ropade kom in när jag ringde på dörren och där satt han i mysbyxor och t-shirt med en stor fläck på. Dessutom var han rätt dammig och jag plockade bort några vanprydande dammråttor från honom.


Som stadens lataste praktarsel törstade han efter info om omvärlden, vad som händer utanför hans lilla lägenhet. Att kliva ut genom dörren och bli en del av världen är dock för jobbigt för stadens lataste praktarsel.


Jag stod ut i cirka två timmar, sedan reste jag på mig och gick. Det är tur att han har boendestöd, annars vore jag den enda han träffar. Sitt och ruttna i din soffa, Hörsel, så lever jag livet.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards