Alla inlägg under mars 2020

Av Fester Bestertester - 16 mars 2020 17:53

Jag och min kompis Bosse Rulltårta tänkte svinga några bägare och detta på stadens bästa ställe God vän. Vi har båda flera hundra på fickan och ikväll ska de gå åt.


Inredningen på God vän må vara påver, men det är gästerna som skapar det mesta av atmosfären och den är synnerligen god på detta lokus.


Jag hoppas att Goran, Fikret, Ismedin, God vän-chilenarna och alla andra är där. Jag tar på mig finskjortan och äntrar spårvagnen till stadens hetaste uteställe. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 16 mars 2020 16:52

En festlig sak inträffade när jag var nere för att tömma frugans bajshink. Jag trampade på något hårt och skrek i högan sky. Min stackars fot! Jag lyfte på den och tittade ned för att se vad jag trampat på. Hör och häpna, det var en tand. En gul och sliten liten sak som en gång satt i frugans mun.


Jag inspekterade frugans mun och vad lustig hon såg ut med en glugg i undre tandraden. Hon måste ha snavat och slagit i munnen. Vad ska hon upp att göra när hon har en så skön madrass att vila på?


Hon tjatade på mig: dentist, dentist, food, food och allt vad det var. Jag slog dövörat till, då frugan är en riktig liten kravmaskin.


Nu vilar hon likt en prinsessa på sin förstklassiga madrass. Hon är en tand fattigare, men hela munnen är ju full av dem, så det kan kvitta. Bara jag slipper trampa på dem. Stackars mig och min fot.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 16 mars 2020 01:45

Nu är jag vaken och pigg efter en god natts sömn. Jag passade på att gå ned till frugan och fylla på hennes matskål med krispiga Friskies. Hon hade ätit upp alla, så med den rejäla påfyllning hon fick står hon sig i dagarna två.


Själv har jag hällt upp ett glas punsch och tänt en liten cigarill. Jag vilar i finfåtöljen med lite gott som det anstår en storfräsare.


En lugn dag väntar, förutom ett besök hos speceristen och eventuell rastning av lilla frugan. Hon har latat sig på sin madrass nere i källaren i flera dagar. Det är bra för hennes yttre att få lite sol och få träna de gropiga låren.


Nu ska jag sätta på en skiva med Glenn Miller och greppa flaskan så hörs vi en annan dag. Ha det bra.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 15 mars 2020 22:08

Jag har sedan natten till lördagen börjat med Nozinan igen, ett psykpiller. Tar två till kvällen då jag tydligen behöver sova då och då, i alla fall enligt vården. De slog inte så fasligt hårt som jag mindes det från sist jag tog dem. Jag sov inte bort dagen efter och jag kissade inte i sängen.


Pinkat på mig har jag gjort som inlagd och det är pinsamt, men man slipper ta rätt på blöta sängkläder själv, det gör mentalskötarna. Det vore en stor fasa att göra sina behov i ens privata slaf.


Jag plågas av återkommande oro och ångest, men om jag tar Nozinan till natten tror jag inte att jag orkar vara vaken och må dåligt. Jag kommer att fortsätta medicinera med den för nattsömn vill jag ju ha.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 mars 2020 15:20

En kompis ringde och bjöd in sig till mig. Jag sitter ensam hemma och gör inget speciellt, så han är välkommen. Egentligen gillar jag inte att umgås, men nån gång ibland funkar. Jag gömmer undan min plånbok och mina öl, så öppnar jag när han plingar på.

Av Fester Bestertester - 14 mars 2020 17:17

UFO-Norrköping har lyckats samla ihop nästan 200 kronor och det innebär att vi kan sjösätta våra planer, en fullt utrustad styrka i urskogen med kamerorna i högsta hugg.


I egenskap av ordförande är det jag som har hand om pängarna och en del av dem kommer jag att lägga på bröd, smör och gott pålägg. Hunger får inte stoppa oss när vi är ute på livsviktigt uppdrag, ej heller vädret. Varma inombords kommer vi att vara, då jag tar med hela två termosar med kaffe av yppersta kvalitet.


Skulle jag möta döden (ihjälstrålad?) har jag skrvit ett avskedsbrev. Det är ett och samma jag lägger på väl synlig plats i min lilla lägenhet varje gång jag ger mig av på expeditioner. Hitills har jag kommit hem varje gång, men man vet inte med de fula reptilianerna. Man skulle ju kunna bli ombordtagen och dissekerad.


Vi ses på söndag, min kära vänner och frontkamrater. Nu ser vi till att fånga oss en alien grey.

Av Fester Bestertester - 14 mars 2020 16:22

Jag har tillbringat natten på en så kallad observationsplats på sjukhuset. Mådde lite dåligt och ringde akutenheten och blev tillsagd att komma dit. Sagt och gjort, jag traskade iväg till sjukhuset under sen gårdagkväll och var uppe där ca tjugo över elva på kvällen.


Det var tomt i lokalerna, men ett så kallat observationsrum var upptaget, där fanns en patient. Jag hade korridoren för mig själv och jag gjorde som jag alltid gör: hasar fram och tillbaka.


Fick prata med läkare och denne ville behålla mig över natten och jag tackade ja, mest med tanke på at jag skulle få sova i en renbäddad säng. Fick lite sömnmedicin och sedan slocknade jag och sov gott hela natten och morgonen.


Inte nog med att jag fick god sömn, jag fick goda smörgåsar och kaffe och till och med  ett glas saft. De vet att behandla klienterna väl, där uppe på AE (akutenheten).


Fick prata med läkare innan jag gick hem och vi skiljdes åt som vänner. Ingen tvångsvård, inte ens frivillig inläggning. Dessutom fick jag fyra extra tabletter av en bensodiazepin, det var alla tiders.


Nu är jag hemma och pustar ut efter mina bravader. Man behöver inte automatiskt få tvångsvård bara för att man ringer AE. Men de finns där när en trasig individ behöver lindring.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 mars 2020 18:52

Jag har rakat ansikte, skrev, armhålor och bröst och sitter och väntar på mina gäster. Jag har bjudit hem tre killar jag känner sedan gammalt, killar som jag brottats med många gånger. De är lika pigga på samvaro som jag, så gissa om jag är förväntansfull.


Vi kör med skydd då vi alla har ett vidlyftigt privatliv, men lite latex är inget att hänga läpp för. Man kan ha det alldeles fantastiskt ändå. Jag hoppas få plugga igen mer än en kroppsöppning ikväll och får jag inte det så går jag in på toaletten och fixar klimax på egen hand. Men jag behöver inte oroa mig, grabbarna ställer så gärna upp på mina önskemål och jag på deras.


Vi börjar med varsin drink, sedan får vi se om vi hamnar i sängen, duschen eller på balkongen. När fyra spänstiga grabbar i sina bästa år träffas blir det garanterad förlustelse.


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards