Alla inlägg under mars 2020

Av Fester Bestertester - 9 mars 2020 22:43

Jag har idag "skypat" med två kämpar. Nämligen vår man i USA, Max Byce och vår vän i Japan, Kenta Kawasaki. Vi pratade inte bara allvar, vi dryftade saker som film- och musiksmak och annat trivialt. Livet är inte bara kamp, man måste få lite förströelse också.


Max berättade att han skriver ut texter på sin ypperliga bläckstråleskrivare och delar ut tusentals blad varje dag. Det är således bara en tidsfråga innan UFO-USA blir dominant inom amerikansk forskning och politik.


Kenta borta i Tokyo vill inte vara sämre. Han har för vana att varje eftermiddag klockan fem över tre kasta ut buntar med blad på sitt lustifika språk från sin balkong. Gatan nedanför är allltid full med folk, alltid är det någon som får en duns i huvudet och börjar läsa.


Dessa herrar är riktiga stålmän, jag önskar att kvaliteten på manskapet var lika god här i lilla Norrköping. Det är mest jag som håller igång arbetet, då de andra hellre greppar flaskan än flygbladet.


Kämpa på, Max och Kenta. Nu väcker vi massorna ur sin törnrossömn.


MVH/Er ordförande

Av Fester Bestertester - 9 mars 2020 22:02

Tyvärr tvingas vi ställa in tisdagens expedition till Vrinneviskogen på grund av interna stridigheter. Jag som ordförande har fått trösta medlemmar som varit missnöjda med matsäcken och försäkrat dem att en bättring kommer. Dock förstår jag inte vad som är fel på nybakat bröd med färdigskivad ost, det som är så gott. Jag skulle kunna uppgradera maten med skinka, men då krävs det regelbundna och rejäla donationer från alla medlemmar, inte bara från de som ogillar ost.


Sedan vill jag påpeka att då det kommit klagomål på att en medlem släpper väder kan han inte rå för det. Han har en synnerligen aktiv mage och han har sagt till mig att han har den goda smaken att vända gumpen bort från andra när han drar av en rökare. Han fiser inte för att vara elak, det är gas som måste ut.


Jag hoppas att vi redan till nästa vecka kan gå samman och tränga djupt in i urskogen. Vi har som mål att exponera utomjordingarna och bevisa att de samarbetar med regimen. Då krävs det en stålhård kader av aktivister som med fara för liv och lem gör arbetet. Detta oavsett vad som ligger på smörgåsen.
Rättning i ledet, så kör vi på. Sanningen finns där ute...


MVH/Er ordförande

Av Fester Bestertester - 9 mars 2020 21:37

Jag har åter dåligt med pängar och sitter hemma och har det tråkigt. Jag skulle vilja gå till smältdegeln och innestället God vän, men har inga pängar att lägga på nöjen. Jag tycker att det är i snålaste laget av er att inte swisha mig ens en tjuga när ni vet om min ansträngda ekonomi. Men om du redan skickat pengar behöver du inte känna dig träffad.


Jag får dricka vatten och titta på TV, på grund av snåljåpar sitter jag hemma och har det tråkigt. Så här kan jag inte ha det mycket längre till, jag får gå till socialen och begära en tusenlapp. Jag behöver mer än mat på bordet, jag vill unna mig saker utan att bli bankrutt.


Man kanske skulle göra som handläggaren på Arbetsförmedlingen tjatar om: söka jobb. Men jag vill inte försmäkta i en smutsig fabrik, dessutom har jag dålig rygg. Snälla du som läser, skicka mig en slant, då skulle jag bli glad.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 9 mars 2020 20:08

Mannen med det stora hjärtat, det vore ett passande smeknamn på mig. Jag har nämligen tömt min börs för att kunna ge frugan den bästa kattmat som står att uppbåda. Hon fick ett storpack med lyxmaten Sheba. Jag vet, jag är lite för snäll ibland.


Hennes nya diet ger mig större ekonomiskt svängrum, jag kan köpa punsch, kakor och cigariller och ändå ha flera tusen kvar på kontot när nästa pensionsutbetalning kommer. Jag är en välbärgad man. En välbärgad man med en smärt liten fru.


I Thailand (som frugan kommer ifrån)äter de råttor, skalbaggar och allt möjligt äckligt och motbjudande. Att få prima kattmat på daglig basis kan folket där bara drömma om. Min fru lever som i en ljuv dröm där hon vräker i sig näringsrik mat och har en utomordentligt skön madrass att sova på. Dessutom tömmer jag hennes bajshink en gång i veckan oavsett hur mycket eller lite träck det är i den.


Jag vill inte skämma bort frugan för mycket, så resten av veckan får hon bara torrfoder, men hon behöver tuggmotstånd då hon har blödande tandkött. Jag ger henne mat minst fem dagar i veckan, jag är sannerligen den perfekta maken. Och vilken mat se'n...


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 9 mars 2020 19:43

En förståndshandikappad kille jag har som vän på Facebook går på verksamhet för sinnesslöa. Det är första kvällen på nya stället, en ungdomsgård kallad Mångfaldshuset. Sverige är en vidrig mångkulturell stat, så det är bara naturligt att multi-kultigiftet sprider sig överallt.


Mångfald? Arabisk och östafrikansk dominans är det som gäller, inte mycket till mångfald. Jag vill bara spy när jag tänker på alla störtlöjliga namn och eufemismer i dagens förbannade marxistiska PK-delstat i mardrömsprojektet EU.


Jag vill leva i riktig mångfald. Vita människor i Sverige, svarta i Afrika. Svensk kultur i Sverige, somalisk dito i Somalien. Mångfald vad gäller kultur, ingen påtvingad mångkultur.


Sverige är snart kört. Om kanske tio år är välfärden uppäten och borta. Vid det laget är väl jag död, men det är lika bra det, jag plågas av att leva under marxistiskt styre. Kommunismen och dess följare är folk- och kulturförstörare. Det vill inte ha mångfald, de vill ha en lättledd massa utan rötter och gemensam historia.


Hoppas du har kul på mångfaldshuset, din stackare. Själv går jag omvägar runt det.


MVH/Wolfram Tungsten

Av Fester Bestertester - 8 mars 2020 16:57

"God dag, mitt namn är Sven Svensson och jag önskar lugnande och smärtstillande mediciner. Jag ska snart möta Herren, men vågar inte göra det omedicinerad. Jag är ytterst försiktig med alkohol och har aldrig missbrukat mediciner, så ni kan ge mig bensodiazepiner och morfin utan fara."


Så hade jag tänkt säga i telefonsamtal till akutenheten. Det låter väl bra, inte sant? Inte kan de neka mig, en titan, en hjälte och mänsklighetens räddare lite piller? Jag är ett vrak utan mediciner, jag behöver droga ned mig, speciellt nu när mitt liv håller på att ta slut.


Jag dricker mig till mod (2,8:or) och greppar sedan luren. Nu vill jag ha medicin, medicin, medicin med detsamma, tra, la, la, la, la.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 mars 2020 14:49

Jag trotsade en påträngande ande, jag tog min medicin igår kväll. Jag blev rädd och tänkte kräkas upp den, men la mig på sängen och lyckades ligga kvar trots oron. Sedan somnade jag och klev upp efter över tretton timmars sömn.


Jag som skulle ha gått till ett visst ställe och låta "I" ta del av mina krafter för att använda dem i kampen mot ondskan. Jag misslyckades. Nej, jag försökte inte ens.


Nu säger Ville och Valle (mina mest framträdande röster) att jag måste dö. Vad är det för bundsförvanter? Ska man straffas med det ultimata straffet bara för ett missat uppdrag?


Jag orkar inte sitta uppe varje natt, jag vill ha mina åtta timmars sömn som alla andra, Ville, jag lovar att hålla mig vaken inatt och göra jobbet och göra det med finess. En och annan vaknatt fixar jag, men inte sju, åtta stycken i veckan.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 mars 2020 18:58

Som väntat blev IFK Norrköping utslagna i Svenska cupen trots ett-noll-seger i sista matchen. Lilla Falkenberg vann gruppen och är vidare på Snokas bekostnad. Jag säger bara dåliga, dåliga IFK. Sämst när det gäller, som vanligt. Nu skiter jag i all fotboll resten av året, jag orkar inte med fler motgångar. IFK, division två!


MVH/Tjotta Olssons överman

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards