Alla inlägg under mars 2020

Av Fester Bestertester - 7 mars 2020 15:30

Det blev en sväng till en asiatisk restaurang och det var jättetrevligt. Det var jag och tre personer till som gjorde stan och restaurangen osäker. Jag åt ris, klyftpotatis och nudlar och massor av annat gott, detta för endast 149 kronor. Nu värker det i magen, men det var det värt. Det är Svullo-nivå på mina portioner.

Av Fester Bestertester - 6 mars 2020 22:04

Gänget och jag ska på asiatisk restaurang på lördag klockan tolv. Hitills är vi fyra som har meddelat intresse av att komma. Tyvärr blir vi bara grabbar, så det finns ingen att nypa i stjärten.


Jag ska be någon fota mig när jag äter, så får ni se hur jag ser ut nedsmetad med sushi och nudlar. Speciellt ni kvinns har flera gånger bett om en bild på lilla mig.


Jag går strax och lägger mig och jag gör det hungrig. Jag måste lämna plats för maten imorgon, jag ska försöka sätta världsrekord i ätning.

Av Fester Bestertester - 6 mars 2020 20:42

Det var en första klassens bedragare jag tänkte köpa en bil av. Den var rostig, knarrade och levde om och förarsätet var både nedsuttet och hade hål i sig. Denna skrothög ville säljaren ha 6000 kronor för. Nog för att Tatraplan är ett fint märke, men detta exemplar var i synnerligen dåligt skick.


Jag erbjöd stollen en femhundring, men se, det passade inte lurifaxen. Då hötte jag med näven och vände på klacken. Det blev ingen affär.


Jag får fortsätta skumpa runt i min Datsun. En bil är lite som en livskamrat, allt måste kännas rätt. Det gjorde det inte denna gång.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 6 mars 2020 18:29

Tänk innan jag insjuknade i "min" psykossjukdom. Då arbetade jag vardagar och om helgerna hittade jag på roliga saker. Jag gick på krogen, jag sprang i skogen, jag lagade mat. Jag hade fullt upp.


Idag är allt en jämngrå sörja. Jag sitter och nöter byxbak, lägger knappt två strån i kors. Jaha, är det fredag? Så rullar det på vecka efter vecka och månad efter månad.


Det är sällan jag hittar på något och sällan som jag ser fram emot en endaste sak. Jag existerar, men mycket mer är det inte.


Jag kommer att slöa vid datorn några timmar till, sedan går jag och lägger mig. Jag vill bara sova bort eländet, eländet kallat livet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 5 mars 2020 21:26

Jag har kommit i kontakt med en hederlig och kredibel man som är villig att sälja sin ögonsten till mig. Det är en illröd Tatraplan, vilken ska vara fin i lacken, ha bra däck och bra batteri. Jag lever sparsamt och har råd med den, kanske slår jag till.
 
Jag rattar i dagsläget en Datsun, men har länge haft tankar på att byta upp mig. Sist jag köpte en bil var Tage Erlander statsminister, så det är kanske dags nu då.

Priset är 6000 kronor och jag tänker att drar jag ned på frugans matkonto har jag råd, jag köper den på direkten. Tatraplan har alltid varit mitt favoritmärke, en sådan vill jag ha.

Tut, tut! Här kommer jag!
 
MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 5 mars 2020 20:03

Jag har några hundringar på fickan och tänkte gå till stadens bästa uteställe God vän. Träffa mina vänner med Fikret i spetsen, dricka lite öl och ragga på snygga tjejer. Med mig följer Bosse Rulltårta och jag hoppas och tror på en toppenkväll.


Jag vill inte sitta ensam hemma och pimpla öl, jag vill gå på lokal och träffa hela världen. På God vän klarar man sig bra på arabiska och spanska (främst tack vare två chilenska stammisar) och det är stämningshöjande.


Jag stoppar på mig pluntan och kliver på spårvagnen. Det är på God vän det händer.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 4 mars 2020 23:14

Frugan lagade till en enkel rätt med falukorv och den blev med tvekan godkänd. Hon fick ett enkelt recept att följa och lyckades alltså inte fullt ut. Jag vill inte äta vidbrända skulor, jag vill ha mat värdig en kung. Därför greppade jag stekspaden och klappade den mot hennes skinkor och lår. En tillrättavisning, vilket kvinnor ofta behöver.


Jag har ett stort hjärta, jag ville inte att lilla frugan skulle äta av den mediokra mat som dukades fram, hon fick en delikat riskaka och kallt och gott kranvatten. Vi blev således mätta båda två.


Efter maten tog sig lilla frugan an disken, sedan ledde jag henne ned i källaren med bestämd hand. Jag förklarade för henne att hon skulle få se dagsljus även imorgon, då det åter är dags att låta henne ta plats vid spiseln. Vredgar hon mig genom att misslyckas i köket blir det en fysisk tillrättavisning som sig bör.


Man måste ha pli på sitt fruntimmer och det har jag. En dask eller två har ingen dött av. Den man älskar agar man, eller vad det nu står i bibeln. Amen.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 4 mars 2020 21:23

Idag hade jag en fin sittning vid Stortorget med några törstiga kompisar. Jag hade en flaska Marinella och tre starköl och allt gick åt. Det kom lite regnstänk, men som parkbänkssittare är man van vid busväder. Det blev en extra stärkande klunk och så var det inte mer med det.


Finske Mannen var där, Mannen med det illröda ansiktet var där och Svajiga Sofia var där. Mina närmaste vänner, dem har man sänkt ett och annat helrör med. De är de trevligaste tjommar du kan tänka dig.


Ingen snut eller vakt i sikte, det var skönt, det. Vi stör ingen, vi vill bara vara ifred och festa lite och idag fick vi vara ifred och festade gjorde vi. Det var hellyckat och tanken är att vi ska träffas imorgon också. Skål!


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards