Direktlänk till inlägg 9 april 2020

Popmusik

Av Fester Bestertester - Torsdag 9 april 21:03

Jag tänkte börja lyssna på pop. Man vill ju hänga med i svängarna och inte vara en gammal stofil. Jag fick tipset av Nils-Erik att köpa en skiva med The Beatles. Dem har man hört talas om, de är som värsta sortens ungar med långt hår och tuggummi i munnen.


Dock har jag lyssnat på en del av vad orkestern producerat och det svängde faktiskt. Tyvärr fanns inte skivan jag blev tipsad om att köpa som stenkaka, den fanns bara som så kallad LP. Fast det går att alldeles gratis lyssna på musik via Internet, detta på en sida som heter Yuotube. Då slipper jag att sponsra poporkestern, då de bara köper droger för pängarna.


"She lattjo, yeah, yeah, yeah!"


MVH/Arg motalabo

 
ANNONS
 
Ingen bild

beatle

Fredag 10 april 10:22

Är du på riktigt? Paul McCartney är 78 år! hur gammal ÄR du? måste ju vara 100 nånting??

Fester Bestertester

Fredag 10 april 13:45

Jag är senior, vill inte lämna ut min ålder.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Onsdag 12 aug 16:18

Jag är på min andra permission och har så mycket tid och så lite att göra. Dricker en folköl för att hålla mig sysselsatt. Det blir väl lite porrsurfande också som det brukar bli. Det känns konstigt att vara hemma efter snart en månad på hispan. All ...

Av Fester Bestertester - Måndag 10 aug 15:05

Är inlagd på psykiatrin, men tvångsvården gick ut idag, jag accepterar frivillig vård. Hade jag sagt nej hade vårdtiden kunnat förlängas med tre månarder i stöten. Här hemma dricker jag folköl och Coca-Cola och njuter av att vara hemma om så bara en ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 23:32

Kanske slutar bloggen att uppdateras, då vet ni att jag är inlagd. Jag drar till psyket så fort jag druckit upp min läsk. Härda ut en månad, det är bara ett tillfälligt avbrott. En månad brukar jag nämligen vara inlagd, inte mycket längre. Ha det bra...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 22:39

Det kan bli så att jag traskar iväg till akutenheten, AE. Jag har inget bättre för mig och det vore skönt med en rejäl promenad. Dessutom en promenad med ett mål, inte planlöst irrande. Jag ska bara ringa AE och förvarna, det brukar de vilja att man ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 18:53

Frugan gapar och skriker nerifrån källaren. Hon är inte direkt någon drömkvinna, hon är som en ouppfostrad orangutang. Helst skulle jag vilja tejpa för hennes mun, men då måste jag binda henne så hon inte sliter bort tejpen. Vidare är jag en modern m...

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se