Alla inlägg under april 2020

Av Fester Bestertester - 5 april 2020 16:59

Jag håller på att lyssna mig igenom de skivor med The Beatles som jag har. Jag har inte alla, men de flesta. Dessutom hittade jag en samlingsskiva och en liveskiva med dem på vinyl i mitt förråd. Deras bästa låt? Omöjligt att svara på, men "Back in the USSR" är en av de bättre. Jag är uppvuxen med The Beatles, de har följt mig hela livet, eller rättare sagt jag har följt dem hela livet. Musik när den är som bäst.

Av Fester Bestertester - 5 april 2020 13:51

Jag har fått slut på mina påsar med medicin, min så kallade apodos. Skulle ha hämtat nya i onsdags, men det blev inte av varken då eller dagarna efter det. Dessutom bommade jag att ta Olanzapin igår, fast det har jag hemma.


Det blir att hämta på Apoteket imorgon och även hämta Oxascand på mottagningen. Jag inser att jag inte fungerar utan medicin. Trist men sant.


Jag hade besvärande röster förut, men nu har det lugnat ned sig och tur är det, för rösthallisar är inte roligt att ha.


Blir det jobbigt under dagen går jag ut och går. Fast några dar utan medicin ska väl en vuxen karl klara?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 5 april 2020 11:37

Tjena! Jag har hämtat pant hos en kompis. Han var glad att bli av med flaskorna och burkarna och jag blev glad åt panten. Det blev 93 kronor för allt och jag fick behålla pengarna såklart. Nu måste jag få ihop runt 30 kronor, då har jag till två öl på bästa puben God vän. Vill du swisha mig en slant går det bra, skicka ett PM först. Jag vill inte sitta hemma och bli dammig, jag vill gå till puben och ha det bra. Hela världen möts på God vän!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 5 april 2020 11:12

Stoppa ned plånboken, frugan är inte längre till salu. Jag blev hastigt avundsjuk på Nils-Erik som har en rekordelig fru, vilken serverar honom hemlagad mat varje dag och ej är främmande för att greppa dammsugningsmaskinen.


Nils-Erik och jag diskuterade försäljningen av min fru och han sa att det kostar att hämta hit en ny och att det även då kan bli en virrig liten typ, precis som den som bor i min källare. Man vet vad man har, men inte vad man får. Så sant, Nils-Erik.


Jag behåller lilla frugan. Snabbmakaroner är också mat.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 4 april 2020 17:37

Är det någon därute som vill ta över en asiatisk skönhet? Hon är underdånig och lydig då jag varje dag i flera års tid lärt henne vem som bestämmer och vilket beteende som är acceptabelt och vilket som inte är det.


Hon kan med fördel utfodras med kattmat, men för att undvika massiv tandlossning och blödande tandkött bör hon även ges små portioner människomat ett par gånger i veckan.


Vill du ta över henne så skicka ett PM. Jag släpper henne för femtontusen kronor och du gör därmed en investering för livet, du får en alldeles egen liten kurtisan.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 4 april 2020 16:50

Jag tar snart en promenad till min gode vän Nils-Erik som också bor här på byn. Han och jag har hållt ihop sedan 70-talet och jag ser ingen anledning att säga upp bekantskapen med honom.


Som den vänliga själ han är bjuder han på mat som hans välartade fru kommer att laga till; Kåldolmar, sås och potatis. Det är ju förstklassigt, jag som är van vid fiskpinnar och snabbmakaroner.


Jag ska bara se till frugan innan jag går. Byta vatten i kärlet hon dricker från och ge henne en rejäl portion kattmat på burk. Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag då jag törstar efter det goda samtalet. Och den goda maten.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 4 april 2020 16:26

Jag gjorde det, jag gick till Hageby, stadens främsta soptipp. Inte bara det, jag gick hem också. Och jag tillbringade en stund i gettot, detta utan att bli rånad eller slagen.


Jag hadlade lite saker i ett köpcentrum där och det var mitt på dagen, så jag exponerades inte för avskrapet som drar runt i området och pangar och säljer knark.


Tydligen är inte Hageby längre listat som ett "utsatt område". Men tro mig: det är lika illa idag som det var förra året. Eller året innan det.


Jag bodde i Hageby tills jag var 22 år, så jag vet vad jag pratar om. Jag och kompisarna härjade väl lite, men inte som idag när slynglar sätter hela området i brand och skräck.


Stackars de som bor i området. De få skötsamma som blivit kvar när övriga svennar tog sitt pick och pack och drog. Sodom, Gomorra och Hageby.

Av Fester Bestertester - 3 april 2020 20:42

Jag gick in på text-TV:s målservice för att kolla läget i matcherna: fotboll, hockey och allt vad det kan vara. Hör och häpna, det var inga matcher ikväll. "Ingen målservice under tiden som Carolaepidemin pågår" stod det. Jäkla Carola att ställa till det! Vem nu det är.


Det var ju meningen att Allsvenskan skulle dra igång i helgen, men av det blir det tydligen inget. Vad ska jag ta mig till? Kan man klara sig en hel helg utan att glutta på sport och resultat? Vi får helt enkelt se.


MVH/Tjotta Olssons överman

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards