Alla inlägg under april 2020

Av Fester Bestertester - 3 april 2020 20:18

Du kanske undrar vad våra skribenter ska sysselsätta sig med i helgen. Här kommer några exempel.


Hasse Promille ska träffa gänget på Stortorget klockan tio över tio. Då hinner alla handla på Systembolaget och knalla den korta vägen till parken.


Bosse Rulltårta har dåligt med pengar och ska bara vara hemma och kanske titta på TV.


Ronny ska försöka låna ihop några hundringar så han kan gå till puben God vän.


Lennart K Lindström ska försöka beställa hem en kille som han kan ta brottningsgrepp på och lite till.


Herr X har nästan slut på medicin och ska försöka få ut lite på Apoteket. Han ska försöka att inte ringa akutpsyk och gråta.


Sune Andersson ska släppa upp frugan ur källaren, då han måste få tvättat och dammsugit. Som belöning ska hon få extra god kattmat.


En fullmatad helg med mycket kul på schemat, således. Vad gör du i helgen?

Av Fester Bestertester - 3 april 2020 19:54

Jag har inte haft sex på flera dagar och som jag saknar det. Har kollat på snyggingar på Internet och det gjorde mig näst intill desperat. Det blev att dra lite i organet för att få bukt med mina heta känslor.


Jag funderar på att ringa nån villig kompis från RFSL som jag kan brottas med. Det blir väl en karl man redan varit intim med, men jag vet att mitt liv kommer att förgyllas av för mig nya snyggingar vad det lider. Vi homos har våra kanaler för sex och samlevnad.


Blir jag inte med kille ikväll lägger jag mig på sängen och onanerar mig till sömns. Inte illa det heller.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 3 april 2020 17:26

Jag har skapat en konto, eller vad det kallas, på sajten "T". Där kommer jag att lägga ut Nintendosaker som jag har samlat på mig genom åren. Jag har kvar första konsolen NES och några spel, bland annat första "Zelda".


Jag har en del reklamblad för spel sparade, bland annat de första två "Zelda" och det första "Castlevania". Första "Zelda" låg ute för 2000 kronor, men inga bud hade kommit in. Jag säljer det för en femhundring.


Första två numren av "Nintendomagasinet" har jag också. Dessutom de första två "Super power-tidningarna". De släpper jag för en hundring styck.


Sakerna ligger bara och tar plats och samlar damm, men jag har inte hjärta att slänga dem, det finns ju folk som samlar och vill köpa. Får jag inget sålt går jag ned i pris och lägger ut dem igen. Eller bjuder du på grejerna?

Av Fester Bestertester - 2 april 2020 20:15

Det verkar vara en härlig kille du haft hemma hos dig, anonyme skribent. Tipsa honom om mig så ska han få se på grejer. Att det droppar om hans tjillevipp gör mig inget, jag är själv avföringsinkontinent efter att ha haft stora objekt i rumpan.


Tanken på att "Adam" blev upphetsad av dig och tillfredsställde sig själv gör mig styv och inte i korken då, utan där nere.


Jag är ständigt på jakt efter killar som gillar killar. Den där "Adam" måste jag få brottas med.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 2 april 2020 18:52

Jag hade besök av min vän "Adam" förut. Han ringde mig och ville komma hem till mig och jag svarade ja, det gick bra. Han kom och slog sig ned och öppnade en öl, han hade en hel påse med sig.


När han äntligen druckit upp sin öl och gått hem kollade jag golvet, för han har varit på besök tidigare. Jo då, det var små pölar här och där och jag hoppas att det var öl och inte hans urin.


Han var på min toalett ett par gånger och fy faen, det var pölar på golvet där också och jag trampade i en. Dessutom var han i badrummet rätt länge och jag misstänker att han onanerade.


Nu pustar jag ut, jag är äntligen ensam, precis som jag vill ha det. Om han bara kunde sluta läcka skulle han få hälsa på mig oftare.

Av Fester Bestertester - 1 april 2020 22:34

Jag var skyldig Fikret, en kompis, 400 kronor och han var tydlig med att han ville ha dem genast. Jag ska inte till socialen förräns på torsdag, så jag lånada 200 av Bosse Rulltårta och 200 av en annan kompis. Jag gick till puben Fikret äger och betalade vad jag var skyldig. Nu slipper jag oroa mig för torpeder, jag har gjort rätt för mig.


Fikret är schysst som låter en handla på krita i baren, men tyvärr ska han ha tillbaka hela summan plus ett par hundringar. Nästa gång jag känner för att ta på mig spenderbyxorna tror jag jag tar ett SMS-lån.


Det kan vara farligt att låna pengar i den undre världen.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 1 april 2020 21:40

Jag lever ett hektiskt liv där min fru tar mycket tid i anspråk, därför är det viktigt att jag får koppla av om kvällarna. Då tar jag fram flaskan med punsch och låter mig väl smaka. Idag har jag lyxat till det, jag köpte mazariner hos hökaren och jag ska snart njuta av den första.


Dumt nog var det bara fyra mazariner i varje paket, men det löste jag genom att köpa två förpackningar. Jag har satt frugan på en diet bestående av kattmat, så pängar har jag i överflöd.


Efter puschrullar och potatisbakelser kommer mazariner. En meriterande tredjeplats på min godsakslista blir det för desa förträffliga bakverk.


Nu ska jag ta mig ett glas punsch och öppna mazarinpaketet. Jag ska med gott samvete njuta mitt otium.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 1 april 2020 21:18

Jag fick via bloggen veta att en ny expedition ska företas ikväll. På bloggen! Inget mail, inget telefonsamtal. Det är bedrövligt. Jag är en ärrad veteran och har fotat fler UFO:n än alla övriga medlemmar i UFO-Norrköping tillsammans.


Jag får väl gå till pizzerian i Ljura och spana genom de smutsiga fönsterrutorna. Sidsteppas jag en gång till kommer jag att sänka hela föreningen, då jag sitter på eldfängt material och ej tvekar att lägga ut det på Internet.


Jag är med all rätt förbaskad. Vill ni att föreningen ska växa eller inte? Vill ni växa, se då för fasen till att bjuda in stridsdugligt folk.


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards