Alla inlägg under april 2020

Av Fester Bestertester - 25 april 2020 22:14

Nu gör jag ett nytt försök att dra ned på bolmandet. Tog sista ciggen för dagen nyss och jag hoppas det dröjer innan jag tar nästa. Cigaretter får mig att må bra, det lugnar nerverna, men det skadar ju ens kropp också. Plus att det kostar mycket pengar.


Mitt rekord är två rökfria dygn, men det var minst två år sedan. Klarade jag det då borde jag klara det nu. Det gäller att bestämma sig, annars blir det bara en halvmesyr av det hela.


Just nu känner jag inget röksug, men får jag inte minst ett bloss i timman börjar det krypa i kroppen. Låt det krypa då! Eller inte. Snart är suget åter, snart sätts min vilja på prov.

Av Fester Bestertester - 25 april 2020 22:03

Jag pratade musik med en kompis och letade efter några skivor vi diskuterade. Då hittade jag den, en skiva som "varit borta" en längre period: "Led Zeppelin III". Skönt gung och finurliga låtar. Jag har bara de första fyra skivorna med bandet, har inte blivit av att köpa de andra. Nåja, jag har musik så jag klarar mig. Robban Plant, vilken sångare!

Av Fester Bestertester - 25 april 2020 17:41

Jag tog min kvällsmedicin och då hände det. Igen! En tablett fastnade i halsen och jag hostade och harklade mig. Det kom vatten från mitt inre, då jag sköljt ned tabletterna med det och det blev som en liten pöl på köksgolvet. Jag harklade på och då flög den ut ur min hals och mun. Jag har alltid haft svårt att svälja tabletter. Jag gjorde det ofta som barn då jag fick återkommande öroninflammationer och det har inte blivit lättare med åren. Tacka vet jag munsönderfallande tabletter, t ex Zyprexa. Varför görs inte all medicin munsönderfallande? Ännu en anledning att inte ta medicinen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 april 2020 16:23

Jag lyssnade en stund på radio och hamnade tyvärr på P3. Denna station är ungdomens station och jag blir mörkrädd när jag tänker på det. Slynglarna influeras och påverkas av det de hör och när de är fullvuxna är de det med förstörda hjärnor. Hjärnor förstörda av popmusik.


Det gnisslas på elgitarrer och trummorna dunkar. En massiv ljudkullis av skräp och med vidrigt budskap: Tugga tuggummi, sätt dig upp mot dina föräldrar och rösta på sossarna.


Som tur är finns kanalen P1 för oss som inte vill gå ned oss i popträsket. Klassisk musik för förfinade medborgare och även hyfsat intressanta monologer från radiopratarna. Jag bannlyser all popmusik och rattar mig skyndsamt vidare till en annan kanal när skvalet börjar.


Lyssna gärna på radio, men gör det med försiktighet. Det börjar med pop och slutar i globalt kaos.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 24 april 2020 21:49

Jag samlade pantburkar under förmiddagen och fick ihop 46 kronor. Sedan lånade jag en tvåhundring av en granne och en hundring av en kompis. Det innebär att jag har pengar nog att köpa en flaska sprit av min kran. Jag ger honom 346 kronor och jag får en flaska polsk vodka. Perfekt! Helst hade jag velat gå till bästa puben God vän, men en fylla hemma får duga när man har lite ont om slantar. Snart borde Goran vara här, jag sitter och väntar, sugen på en grogg. Tur man har honom när begäret gör sig påmint. Ses på krogen kan vi göra nästa vecka, kära läsare.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 24 april 2020 17:50

Det blev en näve tabletter idag. Lergigan, Colzapine, Olanzapin, Theralen (flytande), den där antidepressiva jag ej kommer ihåg namnet på, Nozinan och Oxascand. Det slog hårt, så jag var tvungen att lägga mig, men bara ett par timmar. Nu är jag vaken, pigg och symptomfri. Tänk om jag är sjuk, tänk om jag verkligen behöver allt jox jag under protest petar i mig. Kan det vara så? Faktiskt blir rösterna mindre högljudda och mindre elaka efter att jag tagit medicinen. Finnes där ett samband? Nåja, nu ska jag bara sitta i fåtöljen och "softa" som det heter på nysvenska. Noll symptom, det är stort.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 april 2020 16:33

Det blev att sitta med sköna gänget i Olaiparken. En kompis saknades, tydligen blev han LOB:ad bara några minuter efter att Systembolaget hade öppnat. Jag antar att han var uppe hela natten och drack handsprit och hade otur att stöta på snuten. Sånt händer, jag har själv legat i fyllecell ett antal gånger.


Mannen med det illröda ansiktet tittade man avundsjukt på, han hade kostat på sig en liten flaska Lord Calvert och den sög han girigt i sig. Själv hade jag åtta småburkar öl och jag blev alldeles lagom berusad. Inte så att snuten skulle klippa mig, så hög promillehalt hade jag ej.


Jag räknade oss och vi var åtta personer och alla var på toppenhumör. Vad annat var att vänta när vädret var fint och pensionen nyss kommit in på kontot? Vi ses på bänken även på fredag.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 22 april 2020 23:31

Jag hoppar över min antipsykotiska medicin, det är natt och dags för mig att göra min plikt. Jag arbetar för organisationen "I" vilken ligger i ett utdraget krig med "O", en samling onda agenter och demoner.


Jag har en relativt ny och vänlig röst i mitt huvud som heter Florian och med hans ord om total seger ekande i mitt huvud tar jag kampen i natt. Jag kanske beger mig till Hörsalsparken, kanske hamnar jag nån annanstans. Väl på plats kommer jag att använda mina krafter för att skicka en stråle mot slagskeppet "O" har ovan molnen. Det ska väl skaka om lymmlarna.


Jag har sårats, jag har smittats med radioaktivt material, men än slår mitt hjärta. Jag strider och skulle jag stupa vet jag att Gud väntar på mig med öppna armar. Jag lever för kriget, men kanske får jag vara med tills segern är vår, då ska jag vila på mina lagrar och njuta fullt ut.


Sov så sött så tar vi ärrade kämpar kampen mot ondskan. "O" kommer att besegras, var så säker.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards