Alla inlägg under april 2020

Av Fester Bestertester - 15 april 2020 20:43

Jag var hos en bekant från RFSL, kom dit i förmiddags och kom nyligen hem. Vi var nakna och utforskade varandra med lust och stor aptit. Han hamnade på mage i sängen och jag la mig över honom. Vad som sedan hände förstår ni nog.


Vi har varit på varandra förr, men han är snygg och har fin kropp, så jag hade inget emot att åter bli intim med honom. Han var stålhård när jag kom och slak när jag gick. Precis som det ska vara när killar gillar.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 15 april 2020 20:25

Nils-Erik med maka var hos mig (och min fru) förut och hans och min fru panerade och stekte torsk till oss fyra. Till det hade vi kokt potatis och det smakade mycket bra. Min lilla fru satt med vid köksbordet och hon höll sig i skinnet och gjorde inget som förargade mig.


Frugan brukar oftast äta mat nere i den mysiga källaren och gör så med händerna, nu satt hon på en stol och hade kniv och gaffel i sina gula små händer. Trevligt att se att även en djungelvilde kan tämjas och fås att uppträda kultiverat.


Efter måltiden bjöd jag Nils-Erik på en cigarill och ett glas punsch och vi diskuterade livligt om allt från Karl Marx till Glenn Miller. Det var trevligt att dinera, men ännu trevligare att vara på tu man hand med min vän och slippa fruntimmerna. De hölls i köket och tog hand om disken.


Redan imorgon träffas vi igen, då i Nils-Eriks hem. Mat serveras och jag kan garantera att vi efter måltiden når nya filosofiska höjder, då vi tar plats i min väns herrum.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 15 april 2020 20:03

Jag fick med tre Stesolid från akutenheten när jag var där vid fyratiden imorse. Bättre än inget. Någon vård blev det inte och tur var väl det då jag inte vill vara inlagd. Jag pratade inte så mycket om vanföreställningar och röster då jag inte ville sätta mig i klisteret. Jag gjorde ett synnerligen gott intryck. Jag må ha schizofreni, men jag går inte runt psykotisk hela tiden. Jag hade en svacka och kanske kan tre Stesolid hjälpa mig ur den.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 april 2020 23:17

Jag ringde Akutenheten (AE) för nån halvtimma sedan. Jag lyckades hålla tillbaka tårarna, men min röst sprack mest hela tiden. Jag beskrev mina symptom och damen i luren tyckte jag skulle komma förbi. Visst, sa jag. Jag tror jag ljög.


Jag berättade att jag har kontakt med Fritz Sauckel och att han är i helvetet. Herr Sauckel säger att jag är ond och han kallar på mig. Jag nämnde dock inte mina kontakter med Adolf Hitler.


Jag är själv ond och har satt mig upp mot Gud ett flertal tillfällen. Eftersom jag ska duscha imorgon har jag lagt fram rena kläder och tröjan jag ska ta på mig har ett stort uppochnedvänt kors över bröstet. Helt plötsligt stod jag med den i handen, mina händer sökte sig magiskt till den.


Jag har varit småsint och elak hela mitt liv, men jag var/är bara mig själv. Tyvärr stannade det inte där, jag tog ett kliv till mot Satans taggiga och svavelosande barm; Jag blev ond.


Nu avslutar jag. Jag ljög för vården och sa att jag skulle ut och gå, så att de inte ringer polisen som har sönder min ytterdörr. I själva verket ska jag porrsurfa, jag tror att onani är vad jag behöver. Och några Stesolid.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 april 2020 16:51

Jag hade inget att göra, så jag tog en promenad och hamnade i Olaiparken. Bingo, för där satt Leffe och Finske Mannen. De makade glatt på sig och jag slog mig ned på parkbänken och gjorde dem sällskap.


Finske Mannen hade några folköl och Leffe några lättöl. Jag hade inget med mig och blev erbjuden att smaka, men eftersom jag ej är alkoholist tackade jag nej. En annan har inga svårigheter att hålla sig nykter, dessutom ville jag inte snylta, för grabbarna har sämre ekonomi än jag.


Jag blev sittandes någon timma, sen reste jag på mig och gick hem. Vi har bestämt att vi ses utanför Systembolaget fem i tio imorgon bitti. Då lär hela sköna gänget vara där efter att de haft stängt i hela fyra dagar.


In på bolaget, nappa åt sig några öl och raka spåret till valfritt grönområde. Så får det bli.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 13 april 2020 15:45

Jag funderar på om jag ska ta kontakt med en gammal vän. Han har datorkunskaper jag vill dra nytta av, jag tänkte att han skulle fixa en hemsida, ett forum. Naturligtvis ska det handla om politik och med kompisen och mig som administratörer blir det garanterat politiskt innkorrekt.


Kompisen har drivit ett forum tidigare, men tog av någon anledning bort det efter att det blivit hackat. Det nya forumet ska bli långvarigt, det ska bestå i tusen år. Hackare kan sätta käppar i hjulet, men inte stoppa oss, inte stoppa forumet.


Jag ska försöka komma på ett slagkraftigt namn. Vad sägs om "FFF: Forum för fascister"? Snodde det från mitt husorgan Svenska Mad och deras "FFF: Forum för fårskallar".


När forumet är uppe tar ni kontakt och anger ordet "käftsmällen" så blir ni hedersmedlemmar. Det blir nog bra, det här.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 13 april 2020 13:18

Nils-Erik med fru kommer att besöka mig under dagen. Med sig tar de mat som hans fru lagade häromdagen. Det är inga problem att tina den, jag har inte bara ugn, jag har en så kallad mikrovågsugn.


Jag vet inte vad det är för mat, men allt slår det min tokiga lilla fru lagar. Tydligen tar mina gäster med sig mat till fyra personer, det innebär att frugan får sig en bit till livs. Tyvärr innebär det att jag får tömma hennes bajshink tidigare än planerat, men jag håller av min fru, så det gör jag om än ej med glädje.


Välkomna till min boning ska ni vara. Skönt att ha vettigt folk att prata med, slippa använda gester och grymtningar vilket krävs om frugan och jag ska "konversera". Jag behöver andlig spis.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 12 april 2020 17:05

Jag gick till närmaste pizzeria och handlade. Ett sjaskigt ställe med riktiga tölpar bakom disken, men jag var sugen på något flottigt, så en pizza blev det. Den billigaste pizzan kostade 80 kronor och den dyraste hela 110 kronor. Vilka överpriser! Dessutom fanns där något kallat familjepizza. En grupp människor ska alltså sitta runt maten och slafsa i sig med fingrarna som värsta sortens massajer. Eller skära bitar av den med bestick de haft i munnen. Rent vidrigt, på min ära.


Jag tog en så kallad Capricciosa och fick för den betala 90 kronor. Det blir inte ofta jag handlar snabbmat, så det sved inte så farligt i plånboken. Frugan då, kanske ni undrar? Hon får en näve torrfoder och ett glas prima kranvatten. Njuter jag måste hon också få njuta.


MVH/Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards