Direktlänk till inlägg 1 maj 2020

Mata duvor

Av Fester Bestertester - Fredag 1 maj 17:00

En kompis ville hitta på något och han föreslog att vi skulle någonstans för att mata duvor och änder. Jag är på, jag gör ju ändå inget vettigt på min fritid. Han skulle visst bjuda fåglarna på kakor och bullar. Bör fåglar äta sådant?


Vidare står han för kaffe. Såvitt jag vet kör han bara med snabbkaffe, det kanske man kan mikra och hälla i termos. Kakor och bullar blir det till oss båda också, fåglarna får vackert dela med sig.


Tiderna förändras och vi med dem. I min krafts dagar innebar hitta på saker att det var alkohol med i bilden. Nu blir det matning av fjäderfän. Nåja, att mata duvor duger som tidsfördriv åt mig.


MVH/Herr X

 
ANNONS
 
Isabelle

Isabelle

Lördag 2 maj 17:00

NEJ dom ska INTE äta Bullar och Kakor :) haha. Då skiter dom Rännsketa ännu mer än som redan gör överallt på Gångbanorna.

http://nouw.com/fobibella

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Onsdag 12 aug 16:18

Jag är på min andra permission och har så mycket tid och så lite att göra. Dricker en folköl för att hålla mig sysselsatt. Det blir väl lite porrsurfande också som det brukar bli. Det känns konstigt att vara hemma efter snart en månad på hispan. All ...

Av Fester Bestertester - Måndag 10 aug 15:05

Är inlagd på psykiatrin, men tvångsvården gick ut idag, jag accepterar frivillig vård. Hade jag sagt nej hade vårdtiden kunnat förlängas med tre månarder i stöten. Här hemma dricker jag folköl och Coca-Cola och njuter av att vara hemma om så bara en ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 23:32

Kanske slutar bloggen att uppdateras, då vet ni att jag är inlagd. Jag drar till psyket så fort jag druckit upp min läsk. Härda ut en månad, det är bara ett tillfälligt avbrott. En månad brukar jag nämligen vara inlagd, inte mycket längre. Ha det bra...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 22:39

Det kan bli så att jag traskar iväg till akutenheten, AE. Jag har inget bättre för mig och det vore skönt med en rejäl promenad. Dessutom en promenad med ett mål, inte planlöst irrande. Jag ska bara ringa AE och förvarna, det brukar de vilja att man ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 18:53

Frugan gapar och skriker nerifrån källaren. Hon är inte direkt någon drömkvinna, hon är som en ouppfostrad orangutang. Helst skulle jag vilja tejpa för hennes mun, men då måste jag binda henne så hon inte sliter bort tejpen. Vidare är jag en modern m...

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se