Direktlänk till inlägg 3 maj 2020

Tillfälligt sällskap

Av Fester Bestertester - Söndag 3 maj 20:22

Jag fick tyvärr inte napp, det kom aldrig någon kille, det kom aldrig något PM. Nåja, jag har genom RFSL:s försorg ett hyfsat utbud att välja från. Jag har hela helgen törstat efter sällskap, nästan vad som helst kunde duga. Jag ringde fyra samtal till heta killar, men fick nobben på de tre första. Den fjärde killen blev det dock napp hos och han kom till mig igår.


Vi höll på med varandra hela kvällen och halva natten så nu har jag fått mitt kvantum vad gäller killsex. Vi har legat med varandra flera gånger tidigare, men det gjorde inget. Hans rumpa höll för att pumpa. Vi hade det jätteskönt!


Jag duschade under morgonen av honom och stack till honom en femhundring. Han ställde upp för mig, klart han ska ha en slant. Han gick härifrån med stapplande gång, gissar att han var rejält öm därbak. Det var och är jag också.


RFSL kan man alltid lita på. En förening skapad för att släcka sextörsten hos homos och läbbar.


MVH/Lennart K Lindström

 
ANNONS
 
Ingen bild

Andreas

Söndag 3 maj 22:52

Vill ha mer detaljer

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Onsdag 12 aug 16:18

Jag är på min andra permission och har så mycket tid och så lite att göra. Dricker en folköl för att hålla mig sysselsatt. Det blir väl lite porrsurfande också som det brukar bli. Det känns konstigt att vara hemma efter snart en månad på hispan. All ...

Av Fester Bestertester - Måndag 10 aug 15:05

Är inlagd på psykiatrin, men tvångsvården gick ut idag, jag accepterar frivillig vård. Hade jag sagt nej hade vårdtiden kunnat förlängas med tre månarder i stöten. Här hemma dricker jag folköl och Coca-Cola och njuter av att vara hemma om så bara en ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 23:32

Kanske slutar bloggen att uppdateras, då vet ni att jag är inlagd. Jag drar till psyket så fort jag druckit upp min läsk. Härda ut en månad, det är bara ett tillfälligt avbrott. En månad brukar jag nämligen vara inlagd, inte mycket längre. Ha det bra...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 22:39

Det kan bli så att jag traskar iväg till akutenheten, AE. Jag har inget bättre för mig och det vore skönt med en rejäl promenad. Dessutom en promenad med ett mål, inte planlöst irrande. Jag ska bara ringa AE och förvarna, det brukar de vilja att man ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 18:53

Frugan gapar och skriker nerifrån källaren. Hon är inte direkt någon drömkvinna, hon är som en ouppfostrad orangutang. Helst skulle jag vilja tejpa för hennes mun, men då måste jag binda henne så hon inte sliter bort tejpen. Vidare är jag en modern m...

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se