Direktlänk till inlägg 19 maj 2020

Hemma igen

Av Fester Bestertester - Tisdag 19 maj 22:12

Vilken förstklassig dag jag har haft. Jag och lilla frugan gick bort till Nils-Eriks hem för en stunds samvaro och lite mat. Hans fru bjöd på isterband och stuvad potatis och jag vill lova att vi alla fyra blev riktigt mätta och belåtna.


Min fru skötte sig med den äran och jag behövde inte bära hand på henne en enda gång. Det var roligt att se henne äta människomat (hon är mest van vid kattmat) och hon behärskade det här med kniv och gaffel. I hennes efterblivna hemland äter man ju som bekant med fingrarna.


Nils-Erik och jag satte oss sedan i hans vardagsrum och hällde upp varsitt glas punsch, sedan tog en livlig diskussion om allt och inget vid. Jag stortrivdes. Fruntimmerna fick tillåtelse att vara i vardagsrummet de också, efter att de dukat av och tagit hand om disken.


Det blev en mycket lyckad dag för oss alla fyra. Nu är vi hemma igen, jag sitter i favoritfåtöljen och frugan ligger på sin sköna madrass nere i källaren. Det här måste vi göra om, Nils-Erik.


MVH/Vän av ordning

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Onsdag 12 aug 16:18

Jag är på min andra permission och har så mycket tid och så lite att göra. Dricker en folköl för att hålla mig sysselsatt. Det blir väl lite porrsurfande också som det brukar bli. Det känns konstigt att vara hemma efter snart en månad på hispan. All ...

Av Fester Bestertester - Måndag 10 aug 15:05

Är inlagd på psykiatrin, men tvångsvården gick ut idag, jag accepterar frivillig vård. Hade jag sagt nej hade vårdtiden kunnat förlängas med tre månarder i stöten. Här hemma dricker jag folköl och Coca-Cola och njuter av att vara hemma om så bara en ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 23:32

Kanske slutar bloggen att uppdateras, då vet ni att jag är inlagd. Jag drar till psyket så fort jag druckit upp min läsk. Härda ut en månad, det är bara ett tillfälligt avbrott. En månad brukar jag nämligen vara inlagd, inte mycket längre. Ha det bra...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 22:39

Det kan bli så att jag traskar iväg till akutenheten, AE. Jag har inget bättre för mig och det vore skönt med en rejäl promenad. Dessutom en promenad med ett mål, inte planlöst irrande. Jag ska bara ringa AE och förvarna, det brukar de vilja att man ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 18:53

Frugan gapar och skriker nerifrån källaren. Hon är inte direkt någon drömkvinna, hon är som en ouppfostrad orangutang. Helst skulle jag vilja tejpa för hennes mun, men då måste jag binda henne så hon inte sliter bort tejpen. Vidare är jag en modern m...

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se