Direktlänk till inlägg 22 maj 2020

Handlat till frugan

Av Fester Bestertester - Fredag 22 maj 18:37

Jag är så kärleksfull och omtänksam. Idag gick jag ned på byn bara för frugans skull, jag köpte en tolvkilossäck hundmat åt henne och den kostade flera hundra. Jag ger henne mat, husrum och omtanke, jag måste ge mig själv en klapp på axeln.


Frugan äter nästan varje dag. Ibland får hon inget att äta (jag måste tänka på ekonomin), men hon kan dricka sig mätt på vatten. Jag fyller dagligen upp en tillbringare och ställer den vid hennes mjuka och sköna madrass.


Visar hon inte uppskattning för maten är det okej för mig. Hon kanske får en åthutning, men självklart lyssnar jag på hennes gnäll. Då går jag bara tillbaka till Whiskas, vilket hon har ätit med god aptit den senaste månaden.


Att ha en fru kostar. Men i gengäld får jag tillträde till hennes nedre regioner och så lagar hon enkla maträtter åt mig. Och hon är riktigt duktig med dammsugningsmaskinen. Singellivet är jag färdig med, jag är lyckligt gift.


Ät med andakt, Phain. Åt dig är endast det bästa gott nog.


MVH/Vän av ordning

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Onsdag 12 aug 16:18

Jag är på min andra permission och har så mycket tid och så lite att göra. Dricker en folköl för att hålla mig sysselsatt. Det blir väl lite porrsurfande också som det brukar bli. Det känns konstigt att vara hemma efter snart en månad på hispan. All ...

Av Fester Bestertester - Måndag 10 aug 15:05

Är inlagd på psykiatrin, men tvångsvården gick ut idag, jag accepterar frivillig vård. Hade jag sagt nej hade vårdtiden kunnat förlängas med tre månarder i stöten. Här hemma dricker jag folköl och Coca-Cola och njuter av att vara hemma om så bara en ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 23:32

Kanske slutar bloggen att uppdateras, då vet ni att jag är inlagd. Jag drar till psyket så fort jag druckit upp min läsk. Härda ut en månad, det är bara ett tillfälligt avbrott. En månad brukar jag nämligen vara inlagd, inte mycket längre. Ha det bra...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 22:39

Det kan bli så att jag traskar iväg till akutenheten, AE. Jag har inget bättre för mig och det vore skönt med en rejäl promenad. Dessutom en promenad med ett mål, inte planlöst irrande. Jag ska bara ringa AE och förvarna, det brukar de vilja att man ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 18:53

Frugan gapar och skriker nerifrån källaren. Hon är inte direkt någon drömkvinna, hon är som en ouppfostrad orangutang. Helst skulle jag vilja tejpa för hennes mun, men då måste jag binda henne så hon inte sliter bort tejpen. Vidare är jag en modern m...

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se