Alla inlägg under maj 2020

Av Fester Bestertester - 31 maj 2020 02:14

Fick du in kon i spiltan? Ja, men det var en kamp.


Prästen tog jobb på SJ. Skenhelig.


Bara ett förtydligande till den första vitsen: kamp kan betyda häst.

Av Fester Bestertester - 30 maj 2020 22:47

Timmen börjar bli sen och jag tänkte fortsätta min tradition: att ringa Akutenheten och gråta. De säger varje gång att de ej delar ut mediciner, men det stämmer inte. I höstas fick jag extra Olanzapin en kortare period och när jag låg på observationplats fick jag lite extra Sobril med mig hem.


Jag kommer att låta dem veta vad jag vill ha med min bästa tordönsstämma. Visst, jag ringer för att ha någon att snacka med, men starka piller vill jag också ha. Hellre piller än samtal. Att gå till sjukhuset tar säkert 40 minuter, men väntar det benso kan jag gå i 400 minuter.


Kanske får jag Eva på tråden, kanske blir det hon Gunilla. Jag har träffat dem alla och ser dem nästan som kompisar. Undrar hur de ser på mig, herr Telefonterror.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 maj 2020 22:37

Jag höll igång med två killar samtidigt. Vi brottades och slingrade runt i en formidabel ormgrop. Nu sitter jag nöjd och glad med en drink i handen. Jag gav dem varsin hundring, men det var inte avsett som betalning för deras tjänster, jag kände mig givmild och ville bland annat betala deras bussresa hem.


Grabbarna kallade mig för pålkranen och det skrattar jag gott åt fortfarande. En annan har varit med förr och töjt ut en viss muskel på fler grabbar än vad som ryms i Globen.


Naturligtvis kör vi en favorit i repris, men ge mig en vecka att återhämta mig.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 30 maj 2020 17:25

Jag är rädd för att jag kan ha varit för hård mot min fru. Därför har jag idag gett henne människomat. Jag köpte ett paket färdiga köttbullar och la dem i hennes matskål, hela tio stycken fick hon. Men visst kan jag ge henne kattmat en eller två gånger i veckan, det är skonsamt mot plånboken att köpa lite billig mat. Det är inte slut där, för senare under kvällen ska jag ge henne ett styck knäckebröd. Vad godhjärtad och omtänksam jag är.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 30 maj 2020 17:16

Jag har ringt runt till mina vänner. Bosse Rulltårta är pank, Lennart håller på och äcklar sig med karlar och herr X är trött. Som tur var var Hasse ledig och på festhumör. Jag sitter just nu på bussen hem till honom och har med mig ett sexpack. Köpte även ett sexpack till honom, det var billigt, inte ens 30 spänn. Kanske kan jag låna pengar av Hasse så vi kan gå till puben senare. Vi får se.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 30 maj 2020 16:01

Snart kommer mina besökare, två killar jag hittat via RFSL. Jag har några grepp jag vill prova på dem och få dem att kvida och skrika av förtjusning. Jag är nästan fullt påklädd, jag har inga kalsonger på mig. Jag vill inte ha naket med en gång, jag vill ta det steg för steg. Brottning är min favoritsport, efteråt är man mörbultad och öm i stjärten. Vad kul vi ska ha!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 30 maj 2020 14:55

Gänget och jag satt på två bänkar runt hörnet från Systembolaget. Vi gick dit efter första handlingen på bolaget. En vakt kom och körde bort oss, men efter en kvart var vi tillbaka igen. Jag hann precis sätta mig och öppna en öl innan de kom. De = snuten.


Vi blev alla börfällda en femhundring, plus att de tog min öppnade öl. Svineri, inte sant? 500 kronor, det hade jag kunnat lägga på nöjen. Jag är så arg att jag kokar. Dessutom tog de med sig Mannen med kepsen, stackar'n hamnade i fyllecell.


Det är betydligt lugnare att sitta insynsskyddad i en park, det var sista gången jag sitter vid varuhusen och dricker. Fattar inte varför snuten ska trakassera oss, vi vill bara vara ifred och ha det lite roligt.


Det blev en dyr historia, men jag har kvar pengar på kontot. Och tro inte att jag är avskräckt, på måndag är det dags igen. Dags att berusa sig på allmän plats.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 29 maj 2020 22:58

Jag ringde akutenheten och sa att jag blivit beviljad bensodiazepiner, tänkte jag skulle göra ett försök att få ut lite extra piller. Damen i andra änden nekade mig dock. Det var väntat. Men ni kan väl inte klandra mig för att ha försökt? Jag testar en ny taktik nästa gång jag ringer, vad nu den kan vara. Önska mig lycka till.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards