Alla inlägg under maj 2020

Av Fester Bestertester - 28 maj 2020 20:27

Usch och fy! Jag mår riktigt dåligt och den lugnande medicin jag tog hjälpte inte. Jag tror jag ligger (sitter) för döden. Jag fick leva i 51 år, men nu är det snart slut. Vem ska ta hand om mamma och pappa när jag är död? Jag är hobbykristen och tror på ett liv bortom döden, men jag är ändå paniskt rädd för att dö.


Jag vet inte om jag tror på att det finns ett helvete, men om det gör det så hamnar jag väl där. I (näst) bästa fall hamnar jag i det stora tomrummet och blir en osalig ande. I allra bästa fall kommer jag till Gud, Han släpper in mig i Himlen.


Det vore ogint av vården att neka mig fentanylplåster när jag plågas som jag gör. Jag vill inte dö, jag vill inte dö, jag vill inte dö!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 maj 2020 20:10

Det är kort varsel, men UFO-Norrköping kommer att genomföra en potentiellt farlig expedition till Vrinneviskogen. Du som är intresserad kommer till foten av Vrinnevibacken klockan tio. Det var en medlem som ringde mig och föreslog en spontanutflykt och jag var på. Egentligen hade jag tänkt mig en lugn hemmakväll, men jag vill inte göra personen som kontaktade mig besviken. Frivilliga och orädda kämpar, det är vad vi är. Jag stoppar på mig kameran och ger mig iväg.

Av Fester Bestertester - 28 maj 2020 20:04

Jag har tänkt ringa akutenheten flera dar i rad, men det har inte blivit av. Nu ska det dock ske, jag måste ha hjälp. Jag tror mig vara hjärtsjuk och ha diabetes. Sist jag var på undersökning sa de att jag hade förstadium till diabetes och jag tror den har brutit ut nu.


Jag känner mig konstant krasslig och det frestar på på nerverna. Jag vill leva och ha hälsan, inte plågas dygnet runt. Kanske är allt psykiskt, jag hoppas på det. Men jösses vad ångest i så fall kan ställa till det.


Jag har medicinerat med min löjligt låga dos benso. Jag hoppas på lindring, men tror inte på det. Jag vill bara gråta ut för någon som kan det här med psykisk ohälsa.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 maj 2020 18:57

Telefonen ringde och det var frugan. Hon berättade att hon kommer att bli utslussad från boendet på fredag. Det innebär att jag kan ha henne tillbaka i källaren redan till helgen. Jag förlåter frugan för hennes gnäll som fick henne att tas ifrån mig. Jag fick även prata med en kurator och hon sa åt mig att jag måste börja köpa människomat till lilla frun. Tyvärr kan inte frugan ta tillbaka polisanmälan, så det lutar åt att jag får böter. Min stolliga lilla fru kostar skjortan!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 28 maj 2020 16:29

Det blev en sittning i Olaiparken idag. Det var jag, Skäggiga mannen och han med kepsen jag aldrig lär mig namnet på. Jag hade fyra burkar Norrlands guld och de gick åt rätt snabbt. Ingen snut syntes till, inga störningar förekom. Vi skojade och skroderade och hade det jättetrevligt.


Mannen med kepsen är för tillfället bostadslös och han bar sina tillhörigheter i en plastpåse. Han försvann in i ett buskage, han passade på att prutta. Har man ingen toalett så tvingas man mölja utomhus. Tyvärr hade han inget toalettpapper med sig, men det luktade inte så farligt.


Imorgon är det dags för ny sittning på lämplig bänk. Då ska jag banne mig köpa lite whisky, det är inte så skrymmande som ölburkar. Vi ses då, grabbar.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 28 maj 2020 16:08

En kvinnlig bekant var på krogen God vän och hon hade en kompis med sig som jag började snacka med. Hon hette Inger och var dösnygg. Jag bjöd henne på två cider o vi började prata. Jag sa som det var att jag är före detta stridspilot, men i dagsläget arbetssökande. Inger sa att hon jobbat som modell och varit med i flera magasin. Wow! Tyvärr fick jag inte med henne hem, men man kan inte ha tur varje gång. Jag ska tillbaka till puben i helgen, hoppas hon också kommer dit.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 28 maj 2020 00:06

Jag chansar och ring AE (akutenheten) och ber om lite snabba piller och morfinplåster. Jag blir förmodligen nekad, men då har jag i alla fall försökt. Det vore utsökt om de kunde komma hem till mig med medikamenterna, men det är bara att glömma. Det skulle innebära att det så kallade mobila teamet rycker ut och de jobbar inte så här dags. Men en promenad till sjukan kan jag ta om det väntar piller där. Jag ska bara röka en cigg så ringer jag. Önska mig lycka till.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 maj 2020 20:59

Med en polisanmälan om vållande till kroppsskada upprättad mot sig kan man behöva lite uppmuntran. Jag vill därför bjuda in min trogne kamrat Sune till mitt lilla hem på en bit mat och allmän distraktion från tråkigheter. Min fru kommer att laga en bastant måltid och klockan tre står den på bordet. Du behöver inte ta med dig någon punsch, starkvaror har jag så det räcker och blir över. Ta på dig fina slipsen och kom, hos oss är du alltid välkommen.


MVH/Nils-Erik

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards