Alla inlägg under maj 2020

Av Fester Bestertester - 21 maj 2020 17:50

Jag drabbades av hastigt uppkommen upphetsning när jag var på stan förut. Det var så många läckra killar, det bara kryllade av dem. Jag behövde nå klimax och det illa kvickt. Jag gick in i en klädaffär och lånade ett provrum. Väl därinne drog jag ned byxor och kalsonger och greppade min snopp. Det tog bara några minuter så var jag klar. Skönt och härligt var det. Det borde vara lag på att kommunen ska tillhandahålla runkbås här och där. Vi med stark sexdrift ska inte behöva smyga med det, vi måste få utlopp för våra lustar.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 21 maj 2020 00:15

Jag vänder mig direkt till Staffan Stolle. Jag ber dig att starta ett forum där du och jag blir admins. Forumet ska handla om psykisk sjukdom. Vi kommer att växa och bli stora, för psykiskt sjuka finns det gott om i landet.


Vi får inte moderera lika hårt som det forumet du skapade förra årtiondet, då dör debatterna och folk avskräcks från att skriva. Personangrepp kan vi se mellan fingrarna med, om de nu inte är riktade mot oss admins. Då blir det ip-ban för gott.


Tänk på saken. Du kan behöva ett forum som hobby och lära upp mig. Jag är pensionär, så jag har tid (och lust) att hänga frekvent på forumet. Tänk på saken, Staffan Stolle.


PS: Vi kan få in pängar på annonser. DS.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 maj 2020 17:23

Praktarslet till statsminister Potatisnäsan påstår sig älska fotboll, såg jag på Text-TV. Potatisnäsan är ett svin som maktahavarna satte på posten som partiledare för sossesvinen. Han fick posten för att han är ful och dum, med andra ord som en första klassens arbetare, tyckte makten.


Jag struntar i vad Potatisnäsan gillar eller inte gillar. Han gav ett klichéartat svar på frågan varför Allsenskan i fotboll ej dragit igång än. Potatisnäsan måste läsa färdigskrivna tal och manus, då han är en iq-dvärg. Potatisnäsan älskar fotboll och jag älskar hänga gubben.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 19 maj 2020 22:43

Jag blåser faran över, jag kommer inte att bli avsatt som ordförande. Det har klagats på att jag ej visar mig på fältet, men jag är till åren kommen och orkar inte med att vandra i skogen. Dock besitter jag erfarenhet och visdom och det delar jag gärna av mig med.


Om jag hade tvingats bort hade kanske någon suput från Norrköpingsavdelningen tagit över och det hade slutat illa. Jag har styrt UFO:arbetet i årtionden och kommer att fortsätta göra det. Det tar jag mig ett glas punsch på.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 19 maj 2020 22:12

Vilken förstklassig dag jag har haft. Jag och lilla frugan gick bort till Nils-Eriks hem för en stunds samvaro och lite mat. Hans fru bjöd på isterband och stuvad potatis och jag vill lova att vi alla fyra blev riktigt mätta och belåtna.


Min fru skötte sig med den äran och jag behövde inte bära hand på henne en enda gång. Det var roligt att se henne äta människomat (hon är mest van vid kattmat) och hon behärskade det här med kniv och gaffel. I hennes efterblivna hemland äter man ju som bekant med fingrarna.


Nils-Erik och jag satte oss sedan i hans vardagsrum och hällde upp varsitt glas punsch, sedan tog en livlig diskussion om allt och inget vid. Jag stortrivdes. Fruntimmerna fick tillåtelse att vara i vardagsrummet de också, efter att de dukat av och tagit hand om disken.


Det blev en mycket lyckad dag för oss alla fyra. Nu är vi hemma igen, jag sitter i favoritfåtöljen och frugan ligger på sin sköna madrass nere i källaren. Det här måste vi göra om, Nils-Erik.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 19 maj 2020 20:34

Jag var på mottagningen och hämtade tolv Oxascand och passade då på att framföra min önskan om högre dos. Medicinutdelaren sa att han skulle framföra den till min kontaktperson. Det lär negligeras, men jag har i alla fall gjort vad jag kan. Jag har Lergigan tre gånger om dagen; Den funkar inte. Jag har Theralen till kvällen; Den funkar inte. Ge mig Stesolid. Steeesolid! Får jag inte min vilja fram vete fasen om jag fortsätter ta mitt antypsykotikum. Skippa vissa tabletter när de jag helst vill ha förvägras mig. Stollar!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 maj 2020 19:34

Jag och några kompisar satte oss på en bänk i ett varuhus Jag hade mitt dricka i ryggsäcken, de andra körde med systempåsar. Skägget, en av polarna, öppnade en öl därinne och det skulle han inte ha gjort. Det tog ett par minuter så var en vakt framme hos oss och sa åt oss att gå. Jag störde ingen och jag drack inget, men jag förstår att det Skägget gjorde inte var så smart.


Vi gick ut och satte oss i nära anslutning till ingången till varuhuset och då kom vakten åter fram och sa åt oss att försvinna. Då brusade Skägget upp och svor åt honom. Vakten tog då fram telefonen och ringde snuten.


Snutarna som kom hällde ut Skäggets öl och tog med honom för tillnyktring. Det var ca fem timmar sedan, så han borde släppas snart. Skägget var inte ens full, bara lite extra glad. Jäkla snutar att plåga oss stackars medborgare.


Nåja, hela gänget har varit i fyllecell och det mer än en gång. Vi kör på imorgon igen som om inget har hänt. Det är trevligt men riskabelt att dricka öl på stan.


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards