Direktlänk till inlägg 8 juli 2020

Ska nog ringa

Av Fester Bestertester - Onsdag 8 juli 17:57

Jag tror jag ringer akutenheten, jag måste fråga dem om en sak; Kan ångest sätta sig på ett och samma ställe flera dagar och veckor i rad? Att ångest kan påverka hjärtat vet jag, men jag har ont på höger sida av bröstet.


Jag har gått runt som levande död i flera år. Ibland har besvären lättat, men så kommer de tillbaka igen. Jag vill få högdosbehanling av potent bensodiazepin i kanske en vecka, försvinner mina besvär vet jag en gång för alla att det "bara" är ångest.


Jag ringer AE, akutenheten och gråter en skvätt. Fattar de inte att jag måste ha mer benso? Jag har ringt och bett om det jag vet inte hur mångar gånger. När ska poletten trilla ned?


MVH/Herr X

 
ANNONS
 
Fredrik Arvidsson

Fredrik Arvidsson

Onsdag 8 juli 20:04

Du har tjatat om mer Benzo varje dag i flera månader nu. Hoppas det löser sig på nåt sätt. Själv har jag tagit en Sobril 10 mg i dag. Har utskrivet 1-2 10 mg per dag vid behov. Därutöver tar jag om kvällen Citalopram 30 mg, Mirtazapin 30 mg och Lergigan 15 mg.

http://fredrikarvidssonsliv.se

Fester Bestertester

Onsdag 8 juli 20:28

Där ser man. Jag har tre Lergigan om dagen, vet ej styrka på den.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Onsdag 12 aug 16:18

Jag är på min andra permission och har så mycket tid och så lite att göra. Dricker en folköl för att hålla mig sysselsatt. Det blir väl lite porrsurfande också som det brukar bli. Det känns konstigt att vara hemma efter snart en månad på hispan. All ...

Av Fester Bestertester - Måndag 10 aug 15:05

Är inlagd på psykiatrin, men tvångsvården gick ut idag, jag accepterar frivillig vård. Hade jag sagt nej hade vårdtiden kunnat förlängas med tre månarder i stöten. Här hemma dricker jag folköl och Coca-Cola och njuter av att vara hemma om så bara en ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 23:32

Kanske slutar bloggen att uppdateras, då vet ni att jag är inlagd. Jag drar till psyket så fort jag druckit upp min läsk. Härda ut en månad, det är bara ett tillfälligt avbrott. En månad brukar jag nämligen vara inlagd, inte mycket längre. Ha det bra...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 22:39

Det kan bli så att jag traskar iväg till akutenheten, AE. Jag har inget bättre för mig och det vore skönt med en rejäl promenad. Dessutom en promenad med ett mål, inte planlöst irrande. Jag ska bara ringa AE och förvarna, det brukar de vilja att man ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 18:53

Frugan gapar och skriker nerifrån källaren. Hon är inte direkt någon drömkvinna, hon är som en ouppfostrad orangutang. Helst skulle jag vilja tejpa för hennes mun, men då måste jag binda henne så hon inte sliter bort tejpen. Vidare är jag en modern m...

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se