Senaste inläggen

Av Fester Bestertester - Fredag 10 juli 17:29

Jag sitter hemma hos Bosse Rulltårta och dricker en folköl. Vi ska gå till puben T och dricka och se på TV. Kanske blir det att ragga också, om lämplig brud dyker upp. Visst har jag så jag kan bjuda på en cider eller två. Det är lite finare klientel som går till T jämfört med God vän, men det är inga problem. Jag har nämligen skjorta på mig. Bosse hälsar till er, han är liksom jag iklädd sina finkläder. För övrigt anser jag att God vän bör förstöras.


MVH/Ronny

ANNONS
Av Fester Bestertester - Fredag 10 juli 17:16

Jag väntar på en kille, vi kan kalla honom Johan. Han gillar liksom mig killar, så det blir nog bra, det här. Jag bjuder på några öl och på stereon kommer jag att spela Bronski Beat, Donna Summer och annan fin musik.


Johan har en fin kropp och den ska jag klämma och känna på. Jag tänkte börja lite försiktigt med att vrida om hans arm, sedan får vi se om det blir regelrätt brottning eller bara lite gos.


Hoppas vi hamnar i säng, jag vill ha full tillgång till hans kropp, inte bara hålla handen. De killar som kliver över min tröskel får räkna med omild behandling. Brottning är ju kul!


MVH/Lennart K Lindström

ANNONS
Av Fester Bestertester - Fredag 10 juli 17:04

Jag kommer snart att ringa akutenheten, AE. Hoppas jag får prata med Sofie, hon är klämmig. Fast Susanne eller Monika funkar det med. Jag tänkte börja med att klaga på min snålt tilltagna medicinering, sedan blir det kallprat om väder och vind. Och sport. Varför sitta och ha det tråkigt när man kan ringa någonstans och prata bort en stund?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Fredag 10 juli 14:56

Jag köpte mig en ryggsäck idag av märket Haglöfs. Den var dyr, något på 2300 kronor, men jag ville ha den, så jag köpte den. Min gamla är smutsig och i dåligt skick efter över 20 års användning. Nu får jag leva på snabbmakaroner fram tills den sjuttonde, då pensionen kommer.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Torsdag 9 juli 17:57

Gänget och jag satt på Stortorget, eller rättare sagt i detsamma, då det finns buskar och bänkar där. Inte bara en stenöken med andra ord. Vi hade det jättetrevligt, alla drack och var glada. Tyvärr började det regna och när det tilltog i styrka ställde vi oss under ett större träd och drickandet kunde fortsätta.


Jag chansade och köpte på mig hela dagsförbrukningen på en gång, tolv starköl blev det. Därmed eliminerades risken att bli utan dryck, det händer ju att jag blir nekad att handla på Systembolaget.


Att berusa sig i Guds fria "natur" och med glada vänner som sällskap slår att sitta hemma och dricka i sin ensamhet.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Torsdag 9 juli 17:29

Jag köpte fryst pyttipanna och lät lilla frugan mikra den åt mig. Det kunde jag ha klarat själv, men mannen ska inte hålla till i köket, det är kvinnans rum och kvinnans uppgift att laga till sin makes mat.


Naturligtvis hade jag rödbetor till och snäll som jag är lät jag frugan dricka av det näringsrika spadet. Därigenom blev hennes mat för dagen snabbt kirrad. Jag vill inte att någon sitter och glor på mig när jag äter, så jag ledde frugan till källartrappen och sa åt henne att gå ned och lägga sig.


Nu har jag dragit mig tillbaka till finrummet och avnjuter ett glas punsch. Kanske tar jag upp frugan från källaren imorgon, funderar på att rasta henne på gården. Nåja, det är morgondagens bestyr, just nu vill jag bara sitta och slappa.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - Torsdag 9 juli 16:41

Jag har fått en ny hobby, jag ringer akutenheten. Jag börjar varje samtal med att jag vill ha mer benso, sedan börjar jag kallprata. Ikväll tänkte jag diskutera politik och se vad personalen tycker om Palme, bland annat. Lite sportsnack ska jag nog hinna med också innan de säger åt mig att lägga på. De har blivit som mina vänner, gynnarna på akutenheten.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Onsdag 8 juli 19:48

Idag är det två och ett halvt år sedan jag var full senast. Jag har inte smakat en droppe starkt och det går hur bra som helst. Ibland kan jag få sug efter starkvaror, men det går över rätt snabbt. Dricker jag mycket folköl kan jag även då sakna starköl och annat gott, men jag avstår.


Min ekonomi har inte blivit så mycket bättre, då jag lever på stor fot. Jag lägger mycket pengar på läsk, folköl och cigaretter. Men lite pengar sparar jag allt. Dessutom borde min stackars lever vara fullt återhämtad, jag har haft dåliga levervärden förr om åren.


Jag kommer kanske att dricka starköl och whisky, men inte varje dag som jag gjorde i 25 års tid. Ett värmande glas whisky är inte helt fel att sitta och smutta på. När jag höll igång drack jag en hel flarra om dagen, det kommer jag inte att göra om.


Vissa före detta alkoholister kan inte ta en droppe utan att trilla dit, jag tror jag ska kunna rekreationsdricka utan problem. Det kommer kanske inte att dröja två och ett halvt år till nästa sup, men ett tag till håller jag mig nykter.


MVH/Fester Bestertester

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se