Senaste inläggen

Av Fester Bestertester - Måndag 6 juli 17:13

Jag har idag begagnat mig av min så kallade mikrovågsugn, en elektronisk ugn man kan värma mat i. Det blev rester från igår, spaghetti och köttfärssås. Det smakade utmärkt och jag skänkte min lilla fru en tanke.


Frugan får en heldag i den mysiga källaren. Vattnet som hon dricker ur tillbringaren bytte jag i förrgår och torrfoder har hon kvar också, så jag slipper gå ned till henne.


Nu ska jag ta mig lite punsch och sedan telefonera med min gode vän Nils-Erik. Jag slår vad om att han också ätit förstklassig mat, då han har en fru som är skicklig vid spiseln.


MVH/Vän av ordning

ANNONS
Av Fester Bestertester - Måndag 6 juli 17:02

Jag mår bra för en gångs skull. Började dagen med medicinhämtning, sedan blev det Mötesplats Helknas och efter det boendestöd. La mig på sängen när jag var klar med mina sysslor och nu har jag stigit upp efter en vederkvickande sömn. Att ringa akutenheten och gråta finns inte på kartan, jag mår bara bra. Ska det hålla hela kvällen?


MVH/Herr X

ANNONS
Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 21:04

Hej på dig, herr X, detta är Ronny. Jag förstår inte vad du skriver ikväll om jag ska vara ärlig. Vi har känt varandra i femton år och helt plötsligt får du det till att jag inte finns. Jag är högst verklig, fråga bara Bosse Rulltårta. Han kan gå i god för vad jag säger, att jag finns och det inte bara i ditt huvud. Det låter som du har slarvat med dina mediciner. Lova mig att du tar dem och att du inte har planer på att döda mig för att jag ska sluta finnas. Jag förlåter dig, då jag vet att du har klena nerver. För övrigt anser jag att God vän bör förstöras.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 20:55

Här kommer information som kan få mig mördad av ninjor med kaststjärnor doppade i cyanid. Snart kommer den, vågar knappt skriva detta: ingen av personerna som skriver här existerar. De är alla ett figment of my imagination, på ren svenska.


Sune Andersson (Vän av ordning, Arg motalabo), Phain, Hasse Promille, Ronny, Bosse Rulltårta, Sirppa, Lennart K Lindström, Calum, English Bob och herr X. Vänta lite nu.... Det är ju jag som är X, finns inte jag? Jo, jag fjärtar, därför är jag.


Till er damer därute som trånar efter mig: jag är inte före detta stridspilot med magrutor. Jag är en tjock och tunnhårig gubbe.


Saken är den att jag lider av schizofreni och det betyder att man har olika personligheter man växlar mellan. Dessutom är man farlig då man bara vill misshandla och mörda.


Sorry to burst your bubble, men så ligger det till. Awating the shitstorm...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 20:45

Som jag ser det har jag tre alternativ. Gå ut och gå, medicinera, eller ringa AE (akutenheten). Det lutar åt alternativ ett plus alternativ två. Plus alternativ tre? Två alternativ då, om man ska vara petnoga.


Fy fasen, att gå ut och irra lockar inte, speciellt inte om det börjar regna när man är ute. Fast man kan ju bryta mot lagen och sätta sig i en busskur och ta ett bloss.


Jag vet att AE inte kan hjälpa mig, men jag funderar ändå på att ringa dem. "A sheeple's gotta do what a sheeple's gotta do" som Johnny Wayne brukade säga.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 20:16

Jag bjuder härmed in dig till mitt lilla hem, herr X. Sätt dig på bussen och kom hit. Vi har mycket att prata om, både politik (Samlingen för oberoende seloter), musik (The Beatles) och oidentifierade flygande föremål.


Vill du inte äta vidbrända fiskpinnar (min frus kokkonst är under all kritik) kan vi gå ned på byn och äta snabbmat. Du kanske kan rekommendera någon pizza, eller så tycker du att så kallad kebab är maten jag bör ta. Ni äter väl en hel del snabbmat i storstaden Norrköping?


Sitt inte hemma och beklaga dig, du har vänner, se till att dra nytta av ditt nätverk. Kom ihåg att en riktig karl aldrig gråter, sådant håller fruntimmer på med. Ryck upp dig!


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 19:56

Skridskoåkaren slumrade till och hamnade i vaken. Sedan hamnade han under isen. Förbaskade ångest! Försvinn ut ur mitt liv! Vet snart inte vad jag ska ta mig till. Inte bara för att jag har ångest just nu, utan för att den återkommer varje dag. Varje dag. Varje dag.


Den som säger att ångest är ofarligt snackar i nattmössan. Ångest kan driva den drabbade till självmord. Hade jag haft starka tabletter hemma vete fasen om jag inte hade försökt mig på en letal överdos.


Jag kan ringa AE och gråta en skvätt, men vad ska de göra? Ge mig sockerpiller som Atarax och Lerigan, alternativt lägga in mig. Men det säger jag er, psykbabblare: jag kommer inte att låta mig läggas in frivilligt. Det går en månad, sedan blir jag utskriven till samma helvete igen.


Jag har fjorton tabletter Oxascand, men det är inte på långa vägar nog för att ta mitt liv. Däremot kanske jag tar en fem, sex stycken och hoppas på lindring. Men alla andra dagar då? Jag har för fasen bara två tabletter om dagen på recept.


Tro fasen att tanken på att ställa sig framför tåget slår mig och det mer än en gång om dagen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 18:29

Jag träffade en gammal sängkamrat på stan. Jag blev så glad att se honom att jag tog ett polisgrepp på honom. Sedan kramades vi och skrattade gott. Övriga flanörer tittade förvånat på oss, men det bjöd jag på. Vi lovade varandra att träffas, vi bytte telefonnummer. Då ska jag släppa lös hela min arsenal på honom och ta för mig av det hans kropp kan erbjuda när han ligger hjälplös på min säng och kvider. Mmm...


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se