Senaste inläggen

Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 18:17

Vår trogne kamrat English Bob mejlade mig förut. Han berättade att han bötfällts hundra pund efter att ha stulit kött i en mataffär. Han berättar att han lägger så mycket pengar på kampanjande och upplysning att han inte har så det räcker till mat. Därför nödgades han att stjäla mat och det har jag full förståelse för.


Han går på dagliga pubrundor och alltid har han med sig handskrivna blad han delar ut till övriga gäster. Dessutom har han köpt en megafon för dyra pengar. Britter är ett snålt folk, inte bara skottar utan även engelsmän. Det gör att donationerna lyser med sin frånvaro och att ett fåtal kämpar får finansiera verksamheten ur egen ficka.


English Bob säger att han icke har lärt sig en läxa. Han kommer att fortsätta norpa saker i mataffärerna när hungern gör sig påmind. Han lägger flera tusen i månaden på kampen, han kämpar för sitt folk och sitt land. Staten borde avlöna honom, inte tvinga honom att snatta.


MVH/Er Ordförande

ANNONS
Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 17:57

Jag röjde på köksbordet där mina tabletter ligger. Det var mest Nozinan och de åkte i soporna allihop. Till min förvåning hittade jag lite Oxascand där och jag har sju dagsdoser som ligger och väntar på mig.


Jag ska hämta fjorton nya imorgon. Det betyder att jag kan strunta i det och slappa på sängen istället. Jag är inte den som brukar överdosera, även fast jag kan. Det är alltid bra att ha ett litet lager hemma.


MVH/Herr X

ANNONS
Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 17:41

Frugan svängde ihop en helt godkänd köttfärssås och kokade spaghettin lagom länge. Jag fick en fin måltid, det räcker till måndagsmat också. Jag blev så glad att jag gav frugan flera spagghetti-trådar, eller vad man ska säga. Inte behövde jag tillrättavisa henne fysiskt heller, även fast jag hötte med knytnäven då hon var aningen sen med att lägga köttfärsen i den varma stekpannan.


Nu ligger hon på sin mjuka madrass och smälter maten och jag sitter i finrummet och tar mig lite punsch. Vi får se om jag luftar frugan imorgon, har ingen anledning att släppa upp henne i huset. Men kanske jag låter henne motionera på tomten i änden av ett strypkoppel, vi får se.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 17:02

Odågorna i AIK tog emot lilla Falkenbergs FF och hamnade i underläge. Jag följde matchen på text-TV och det blev en nagelbitare. Ja, jäklar, det slutade illa. AIK kvitterade på övertid. Illa, men hade någon innan matchen sagt att det skulle bli oavgjort hade jag nog inte trott på det, AIK är ju det bättre laget. Man är nere på en sjätteplats och det är rätt åt dem. Inget Europa för AIK i år.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - Söndag 5 juli 16:57

Jag och några andra grabbar började gårdagen med öl i Olaiparken. Jag köpte fyra på Systembolaget och de satt inte fel. Tyvärr började det regna, så efter nästa vända till systemet gick vi in i ett parkeringshus och drack. Inte optimal miljö, men det var torrt därinne i alla fall. Jag köpte fyra öl till och de blev snart uppdruckna de också. Jag gick en tredje gång till systemet, men då blev jag tyvärr nekad att handla. Det var bara att vända på klacken och gå därifrån. Jag gick inte tillbaka till kompisarna, jag gick hem och la mig. Nu är kanske halva söndagen avverkad och jag har bara fått i mig några folköl. Imorgon öppnar Systembolaget igen, då får vi se vad jag köper och var jag dricker drycken.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - Lördag 4 juli 20:58

Vi lever i en fantasivärld, en skapelse jag inte vet vem som ligger bakom. Världen vi lever i är enorm, gigantisk, men med ett slut vad gäller "ytan". Vårt universum har ett slut. Jag har mina kontakter, vilka har informerat mig om detta.


Kanske tar jag till mina krafter för att få folk att vakna upp. Ett självmord på global nivå gör slut på det roliga, på de onda krafternas lek med oss. Det blir ingen kvar att jäklas med, att kontrollera.


Jag fortsätter kvällen omedicinerad, jag vill behålla mitt rappa intellekt. Jag önskar att du som läser detta börjar fundera på varför du lever och varför "beslutsfattarna" bestämde att du skulle vara du.


Min organisation "I" kommer att segra och vi ska alla befrias och komma till Himlen, där vi ska leva en evighet hos Gud. Glöm inte det.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - Lördag 4 juli 20:25

Jag använder inte ordet "dricka" som ett substantiv, jag har köpt dryck, inte dricka. Det blev ett kvarter Cederl*nds för dryga hundralappen. För att inte skada min känsliga ekonomi tvingas jag skära i frugans överdådiga kost i dagarna två. Hon får leva på goda och knapriga Friskies, jag har inte råd att utfodra henne med oxfilé varje dag.


Jag skulle ha köpt två flaskor då den jag köpte snart är slut. Med jazz och gamla godingar i grammofonen dricker jag lite för fort. Jag sitter bekvämt tillbakalutad i favoritstolen och stampar takten och tömmer flaskan i rasande fart.


En stor dag väntar imorgon, då ska jag ta upp frugan i köket. Hon ska få laga till köttfärssås och det är bäst att hon gör den på min mors vis, annars blir det närkontakt mellan stekspaden och hennes gropiga lår. Det tar jag mig en sup på.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - Lördag 4 juli 18:21

Som vanligt börjar jag att varva upp. Det är kväll och om kvällarna försämras jag. Kanske har med att göra att Clozapinet håller på att gå ur kroppen, då jag tar den strax innan läggdags. Det är inte omöjligt att jag ringer AE, akutenheten och pratar av mig. Vill helst inte gå ut och irra då det regnar till och från, men blir ångesten stark måste jag göra det. Jag tror jag lider av GAD, generaliserat ångestsyndrom. Eller så är jag bara allmänt knäpp i skallen.

 

MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se